Simona Halep a rămas fără iubit: „E singură, nu vrea nici o relaţie până nu ia un titlu de Mare Şlem”

Simona Halep (25 de ani, 2 WTA) joacă în aceste zile la Washington, SUA. Constănţeanca luptă pentru poziţia de număr 1 în ierarhia feminină şi încă visează la primul ei titlu de Grand Slam. Până atunci, Simo şi-a pus viaţa personală pe plan secund. Apropiaţii dezvăluie că nu mai vrea să se implice în nici o relaţie!

RomaniaTV.net
03 aug. 2017, 06:33
Simona Halep a rămas fără iubit: „E singură, nu vrea nici o relaţie până nu ia un titlu de Mare Şlem”

“Fata asta e cu adevărat nebună! Betonată! Inabordabilă! Şi-a impus să nu aibă nici o relaţie până în momentul în care fie va trece pe primul loc în clasamentul ATP, fie va cuceri un trofeu de Mare Şlem”, e declaraţia unuia dintre apropiaţii Simonei, care a fost în preajma sportivei în cele câteva zile de vacanţă pe care constănţeanca şi le-a petrecut pe Litoral, după eliminarea din sferturi de la Wimbledon, scrie Libertatea.

“Eram la mare, am mai fost în cluburi, ea – nimeni şi nimic! Sper să-şi împlinească visul pe latură sportivă, altfel îşi va sacrifica, practic, viaţa personală. Şi timpul trece”, a continuat amicul jucătoarei de tenis. Cert e că machidoaca îşi doreşte o familie: “Vreau să am trei copii, dacă este posibil. Vreau să îmi fac o familie frumoasă şi să trăiesc în România”. “Cu toţii sperăm să-şi găsească pe cineva care să o merite”, spun cei din anturajul ei. Pe de altă parte, într- un interviu recent, acordat Washington Post, Simona afirma că nu se vede jucând mai departe de 32-33 de ani.

Începând cu 2015, s-a scris despre faptul că Simona ar avea o relaţie cu fiul unui fost acţionar Steaua. Costa, băiatul lui Teia Sponte, e cel cu care familia Halep voia să o căsătorească. ”Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, declara, vara trecută, bunica Simonei (foto) pentru Libertatea

Simona Halep (2 WTA) are două obiective majore pe care vrea să le îndeplinească în cât mai scurt timp: să ajungă numărul unu în ierarhia mondială feminină de tenis și să câștige un turneu de Mare Șlem.