Simona Halep are o SUPERSTIŢIE INEDITĂ. Ce nu va face niciodată cât timp va juca TENIS

Superstiţiile se pare că joacă un rol destul de important în viaţa unui sportiv de performanţă, chiar dacă reprezintă doar o chestiune de ordin mental, neavând legătură directă cu pregătirea unei competiiţii în sine.

23 iul. 2018, 14:36
Simona Halep are o SUPERSTIŢIE INEDITĂ. Ce nu va face niciodată cât timp va juca TENIS

Simona Halep, numărul 1 WTA, este dominată de acest sidrom al superstiţiilor, despre care nu îi place să vorbească public.

Simona Halep, surprinsă aşa cum nu ai mai vazut-o niciodată VIDEO

Telekom Sport a aflat care este una dintre superstiţiile Simonei Halep şi de ce cea mai valoroasă jucătoare din tenisul românesc nu va face un anumit gest, până la retrargerea ei din activitate. Rugată, încă de anul trecut să decerneze trofeul turneului BRD Bucharest Open, pe care ea însăşi l-a câştigat în urmă cu câţiva ani, Simona Halep a refuzat să facă acest lucru, precizând că nu va decerna niciun trofeu atâta vreme cât este încă jucătoare de tenis.

Simona Halep, imagini inedite postate pe Instagram. În 30 de minute a strâns peste 10.000 de likeuri FOTO

„Dacă vreţi, este şi o chestiune care ţine de o superstiţie a ei. Noi am invitat-o să decerneze trofeul, dar ne-a explicat că nu va face acest gest până în clipa în care se va retrage din activitate”, a precizat un oficial al FR de Tenis.