Simona Halep: Când a văzut tabloul, domnul Ţiriac mi-a spus că speră să joc din nou cu Maria Şarapova. PROGRAMUL DE MIERCURI

Simona Halep a declarat, marţi, că omul de afaceri Ion Ţiriac i-a "urat" să joace din nou cu Maria Şarapova, la China Open. "Poate pot să câştig" de data aceasta, a adăugat jucătoarea română.

03 oct. 2017, 11:26
Simona Halep: Când a văzut tabloul, domnul Ţiriac mi-a spus că speră să joc din nou cu Maria Şarapova. PROGRAMUL DE MIERCURI

„Domnul Ţiriac mi-a spus când a văzut tragerea la sorţi că speră că o să joc din nou împotriva Mariei Şarapova. I-am răspuns că am două meciuri înainte, aşa că să aşteptăm. Este doar o altă mare provocare. Nu e nimic special, o cunosc, am jucat de multe ori împotriva ei, am fost aproape de multe ori. Va fi o nouă zi, vom vedea, poate pot să câştig. Vreau cu adevărat să fac asta, aşa că mâine voi da totul”, a declarat Halep, potrivit WTA Insider, preluată de News.ro

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în optimile de finală ale China Open, după ce a beneficiat, marţi, de abandonul Magdalenei Rybarikova (Slovacia), locul 28 WTA, la scorul de 6-1, 2-1.

La rândul ei, Maria Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, pe compatrioata ei Ekaterina Makarova, locul 33 WTA.

Halep nu a învins-o niciodată pe Şarapova, în şapte partide jucate până acum. Ultima oară, ele s-au întâlnit la finalul lunii august, în turul I al US Open, când rusoaica a câştigat cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

Citeşte şi: Simona Halep – Magdalena Rybarikova 6-1, 2-1, abandon. Va urma un nou meci cu Maria Şarapova

Monica Niculescu, locul 65 WTA, o va întâlni, miercuri, nu înainte de 09.30, pe chinezoiaca Shuai Peng, locul 25 WTA, în turul al doilea al turneului de la Beijing. După această partidă de pe arena centrală urmează meciul din optimi dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2 şi Maria Şarapova (Rusia), locul 104 WTA, beneficiară a unul wild card.

Australianul Nick Kyrgios şi germanul Mischa Zverev vor deschide ziua pe arena centrală de la Beijing, cu o partidă din cadrul turneului ATP de 500 de puncte. Apoi va intra pe teren Monica Niculescu, urmată de Simona Halep.

Niculescu va evolua miercuri şi la dublu, împreună cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, împotriva perechii Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 1. Tot în această probă va juca Raluca Olaru, în echipă cu ucraineanca Liudmila Kicenok. Adversarele lor vor fi Gabriela Dabrowski (Canada) şi Yifan Xu (China).