SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE DIGI SPORT: O nouă revanşă

Simona Halep este în semifinalele de la Beijing, după o victorie clară: 6-2, 6-1 cu Daria Kasatkina.

05 oct. 2017, 12:24
SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE DIGI SPORT: O nouă revanşă

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE DIGI SPORT: Vineri, cele două românce rămase în competiţie, Simona Halep şi Sorana Cîrstea, vor juca în prima parte a zilei.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO ONLINE 2017 6-1 în setul al doilea

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE VIDEO ONLINE 2017 6-2, Simona se impune în primul set după 35 de minute


De la ora 07:30, ora României, va începe meciul Simona Halep – Daria Kasatkina.

În jurul orei 10:00, va începe partida Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko.

SIMONA HALEP – DARIA KASATKINA LIVE DIGI SPORT: Sportiva de 20 de ani de pe locul 34 WTA a declarat că trebuie să nu greșească nimic pentru a trece din nou de ocupanta locului 2 mondial.

„Voi juca pentru a patra oara împotriva ei și aștept cu nerăbdare. Suntem deja în faza sferturilor de finală, așa că trebuie să dau tot ce e mai bun pentru a o învinge”, a spus Kasatkina. 

A doua jucătoare a lumii a pierdut categoric săptămâna trecută în primul tur la Wuhan în faţa rusoaicei, scor 2-6, 1-6, singura înfrângere a Simonei în duelurile cu ocupanta locului 34 în clasamentul WTA.

„Am jucat împotriva ei săptămâna trecută, deci poate va fi o revanşă, dar nu se ştie niciodată. Este o adversară foarte dificilă, care loveşte puţin diferit şi luptă până la sfârşit. Trebuie să văd ce nu am făcut bine la Wuhan şi să încerc să joc mai bine”, a declarat Halep, citată de site-ul WTA, la finalul meciului cu Sharapova.

În celelalte două întâlniri cu Daria Kasatkina, constănţeanca de 26 de ani s-a impus de fiecare dată în două seturi – 6-3, 7-5 şa Miami, în 2016, şi 6-0, 7-5 la Roland Garros, în acest an.