Simona Halep, DECLARAŢIE ŞOC făcută la Bucureşti. „ESTE O PROBLEMĂ!”

Simona Halep, nr. 3 WTA şi favorita nr. 1 de la BRD Bucharest Open, a recunoscut cajoaca accidentată la turneul din capitala Romaniei. Simona Halep s-a accidentat la glezna in meciul cu Eugenie Bouchard, din semifinalele de la Wimbledon.

10 iul. 2014, 05:32
Simona Halep, DECLARAŢIE ŞOC făcută la Bucureşti. „ESTE O PROBLEMĂ!”

Simona halep a recunoscut ca are probleme medicale, dupa ce managerul ei, Virginia Ruzici, a dezvaluit ca entorsa de la Londra inca ii da batai de cap, iar Ilie Nastase i-a transmis ca ar fi fost mai bine sa nu joace la Bucuresti.

„Glezna este inca afectata, dar, dupa cum s-a vazut, nu ma deranjeaza foarte tare. Nu am dureri mari, este o mica problema la glezna, atat”, a declarat Simona Halep, care a precizat ca va lua o pauza dupa turneul de la Bucuresti, pentru a-si reveni complet.

„Ma voi recupera dupa ce se va incheia acest turneu. Voi lua o pauza si imi voi reveni inainte de a pleca in America”, a spus Simona Halep.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul II al turneului de la Bucuresti, dupa ce a invins-o pe olandeza Indy de Vroome, scor 6-0, 6-4. Simona halep o va intalni, joi, pe Aleksandra Krunic (Serbia, locul 155 WTA).

„Pentru mine inseamna mult acest turneu si de aceea am jucat aici. Daca turneul de la Bucuresti era in orice alta tara, nu participam. Resimt oboseala si am nevoie de odihna, insa aici joc cu inima”, a mai precizat Simona Halep.