SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD 6-7, 2-6 în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD 6-7, 2-6. Simona Halep a ratat calificarea în finala de la WIMBLEDON 2014 după ce a pierdut, scor 6-7, 2-6, meciul din semifinale cu Eugenie Bouchard.
Filip Stan
03 iul. 2014, 15:46
SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD 6-7, 2-6 în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard au aşteptat rezultatul din prima semifinală, dintre cehoaicele Petra Kvitova şi Lucie Safarova. Kvitova s-a impus cu 7-6, 6-1 şi este prima finalistă de la WIMBLEDON 2014. Imediat după această partidă va începe SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO (click aici) WIMBLEDON 2014

Eugenie Bouchard, game, set şi meci: 2-6

Simona Halep începe să-şi revină. A salvat trei mingi de meci: 2-5

Eugenie Bouchard este de neoprit: 1-5

Eugenie Bouchard face spectacol, Simona Halep nu-şi revine: 1-4

Eugenie Bouchard se distanţează: 1-3

Eugenie Bouchard face break: 1-2

Eugenie Bouchard revine: 1-1

Simona Halep începe cu game setul al doilea: 1-0

Eugenie Bouchard câştigă tie-break-ul cu 7-5 şi face set: 6-7

Meciul este întrerurupt din cauza unei femei în vârstă care acuză probleme de sănătate. Partida se reia dupa cinci minute, femeia fiind preluată de medici.

Simona Halep duce setul în tie-break: 6-6

Eugenie Bouchard câştigă de la 0-30: 5-6

Simona Halep, un nou game: 5-5

Eugenie Bouchard trece din nou la conducere: 4-5

Simona Halep egalează din nou: 4-4

Simona Halep pare să fie afectată de problemele medicale, iar Eugenie Bouchard profită: 3-4

Simona Halep face greu acest game, dar egalează: 3-3

Eugenie Bouchard câştigă game-ul, deşi Simona Halep a avut 30-0: 2-3

Simona Halep a cerut intervenţia echipei medicale, acuzând probleme la piciorul stâng. Îngrijorare maximă în loja românilor de la Wimbledon. Simona Halep este bandajată; meciul s-a reluat.

Eugenie Bouchard răspunde cu un rebreak: 2-2

Simona Halep face primul break: 2-1

Simona Halep îşi câştigă şi ea serviciul: 1-1

Simona Halep face doar un punct, iar Eugenie Bouchard câştigă primul game: 0-1

A început meciul. Eugenie Bouchard la serviciu.

Ora 17:05: Simona Halep şi Eugenie Bouchard schimbă ultimele puncte de încălzire. Centralul de la Wimbledon este aproape plin

ORA 16:55: Simona Halep este susţinută din loja sa de ambii părinţi, de Virginia Ruzici, de antrenorul Wim Fissette, dar şi de prieteni.

ORA 16,45: SIMONA HALEP şi EUGENIE BOUCHARD au ieşit la încălzire pe terenul central de la WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard s-au mai întâlnit o singură dată, în 2014, în optimile de finală de la Indian Wells. Simona Halep s-a impus în faţa lui Eugenie Bouchard cu 6-2, 1-6, 6-4. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard se vor întâlni, joi, de la ora 17:00, într-un meci din semifinalele de la WIMBLEDON 2014. Partida SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP (22 de ani, nr. 3 WTA) a ajuns în SEMIFINALE după ce a trecut în sferturile de finală, miercuri, cu 6-4, 6-0, de Sabine Lisicki. Simona Halep le-a mai eliminat, la WIMBLEDON 2014, pe Teliana Pereira, Lesia Tsurenko, Belinda Bencic si Zarina Diyas. Simona Halep a ajuns cel puţin în sferturile de finală la toate turnele de Grand Slam în 2014: Australian Open (sferturi), Roland Garros (finala) şi Wimbledon (semifinala). SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard se vor întâlni, joi, de la ora 16:30, într-un meci din semifinalele de la WIMBLEDON 2014. Partida SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep a devenit prima favorită să câştige Wimbledon 2014 după ce Serena Williams şi Na Li au fost eliminate. De asemenea, şi Maria Sharapova a părăsit competiţia. Simona Halep, prima româncă ajunsă în semifinale la Wimbledon, aşteaptă un nou meci mare cu Eugenie Bouchard.

„Nu stiu daca exista un secret pentru parcursul meu… cred ca cel mai important este sa te simti bine pe teren si sa te bucuri de meci. Joc cu placere si cred ca asta este secretul meu”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep ar putea obţine calificarea în a doua finală consecutivă a unui turneu de Grand Slam, după performanţa de la Roland Garros (7 iunie).

EUGENIE BOUCHARD (20 de ani, nr. 13 WTA) s-a calificat în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014 după ce a învins-o, în sferturile de finală, cu 6-3, 6-4, pe Angelique Kerber. Eugenie Bouchard a mai trecut de Daniela Hantuchova, Silvia Soler Espinoza, Andrea Petkovic şi Alize Cornet. Eugenie Bouchard a atins semifinalele la toate turneele de Grand Slam din 2014 (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon). Eugenie Bouchard a fost prima jucătoare de tenis din Canada care a câştigat titlul de junioare la Wimbledon, în 2012. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard se vor întâlni, joi, de la ora 16:30, într-un meci din semifinalele de la WIMBLEDON 2014. Partida SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Eugenie Bouchard a declarat că meciul cu Simona Halep, de joi, din semifinalele turneului de la Wimbledon 2014, va fi foarte dificil, deoarece adversara joacă foarte bine.

„Va fi o partidă grea cu Simona Halep, am văzut că joacă foarte bine. Sunt mulţumită că joc în semifinale, dar de data asta ar fi bine să merg mai departe. Noi suntem noua generaţie şi ne aşteaptă multe în tenisul feminin”, a declarat Eugenie Bouchard.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Dacă Simona Halep o va învinge în SEMIFINALE pe EUGENIE BOUCHARD, românca va juca FINALA la WIMBLEDON 2014 cu sportiva care se va impune în cealaltă semifinală, în care vor evolua două jucătoare din Cehia, Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Lucie Safarova, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23.

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Meciul SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD se va juca joi, nu înainte de ora 17:00, fiind programat după prima semifinală, Petra Kvitova (nr. 6 WTA) – Lucie Safarova (nr. 23 WTA). SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard se vor întâlni, joi, de la ora 17:00, într-un meci din semifinalele de la WIMBLEDON 2014. Partida SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO.

Spynews
Ce decizie a luat Neluță Neagu cu doar nouă zile înainte de a muri: „A lăsat vorbă să...”. Lăutarul a sperat până în ultima clipă că își va reveni
Bzi.ro
Irina Fodor, despre experiența de la Asia Express: „Aș duce, dacă e nevoie, și cafele la Asia Express!“
Fanatik.ro
Semnul care îți spune clar că ai telefonul ascultat. Mulți îl ignoră, crezând că e ceva cât se poate de normal
Capital.ro
Noua interdicție în ROMÂNIA. Legea s-a depus deja în Parlament: NU AM PERMIS niciun fel de portiţă
Playtech.ro
Gabriela Firea a comis-o GRAV la TV! Imaginile pe care NU vrea să le mai vadă niciodată
DailyBusiness
Au intrat în circulație noile bancnote. Cum arată banii
Adevarul
Cum pariul Moscovei pe ofensiva din Harkov s-a întors împotriva Rusiei: „Gheața a început să se topească”
Spynews
Cine ar fi, de fapt, vinovat de moartea lui Flavius, fotbalistul de 19 ani găsit fără suflare în râul Olt. Prietenii tânărului acuză o mușamalizare
Spynews
Știrile Antena Stars. Mircea Baniciu, tatăl Anei Baniciu, primele declarații după ce a devenit bunic. Cum îl descrie pe nepoțelul său: "E frumos..." / VIDEO
Evz.ro
Nativii influențați puternic de Luna Plină. Vin marile schimbări care îi dau peste cap
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. E considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și a dat startul pregătirii de vară!
wowbiz.ro
„Tu cauți” Cristina Ciobănașu, criticată pentru mesajul postat după nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu! Ce au observat internauții?
Cancan.ro
Kate Middleton, scenariul sumbru de care se temeau cu toții: 'E posibil să nu mai revină niciodată!'
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Posibilă tentativă de suicid la metrou, în stația Aurel Vlaicu. Un tânăr s-ar fi aruncat în fața trenului
Capital.ro
Se întâmplă pe data de 20 IULIE. Moment de cotitură pentru TOATĂ ROMÂNIA
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
Simona Halep a făcut anunțul momentului: cine e perechea sportivei! Imaginea cu cei doi, înainte să meargă împreună la Cluj
Cutremurător! Ultimele cuvinte ale Patriziei, înainte de a fi luată de ape
substantial.ro
Fosta soție a lui Hunter Biden depune mărturie despre dependența fiului președintelui de droguri în procesul penal privind achiziția ilegală a unei arme
MediaFlux
SCHIMBARE la PERMISUL auto. Noi MODIFICĂRI în CODUL RUTIER
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'