SIMONA HALEP – PETRA MARTIC LIVE VIDEO DIGI SPORT: 6-4, 6-7, 6-3. LIVE STREAMING Indian Wells 2018

Simona Halep e în semifinale la Indian Wells, după un alt meci maraton. Revenire senzațională în meciul cu Petra Martici din sferturi, după ce a fost condusă în decisiv.

14 mart. 2018, 14:06
SIMONA HALEP – PETRA MARTIC LIVE VIDEO DIGI SPORT: 6-4, 6-7, 6-3. LIVE STREAMING Indian Wells 2018

Simona Halep a controlat în mare parte meciul cu Petra Martici, dar a fost la un pas să-l scape din mână. Halep a început agresiv, cu serviciu sigur, mai ales primul, cu puţine greşeli neforţate. De partea cealaltă, Martici a fost cu erorile, destul de multe în primul set.

Însă croata a „apăsat” foarte tare pe lovituri în debutul setului secund şi a preluat iniţiativa. O perioadă din această parte a meciului, Halep nu a avut soluţii şi a fost ţinută la distanţă de rivală. Românca a trimis mingi scurte, penalizate prompt de puternicile lovituri ale adversarei, i-a „dat” la mână, întrând în jocul „vechii” Halep, care aştepta prea mult ca greşeala să vină din partea cealaltă a fileului. Simona Halep a ales soluţii proaste din poziţii bune şi a ratat multe mingi de break. S-a enervat, s-a grăbit, dar nu a cedat şi a întors un decisiv de la 1-3.

Setul I a fost jucat în primul ghem al meciului, în care Halep a reuşit break-ul, păstrat cu servicul până la final, scor 6-4, după 39 de minute.

Setul al doilea putea începe la fel de bine pentrul liderul WTA, dar a ratat două mingi de break, iar Martici nu a făcut la fel în ghemul următor şi a fructificat prima ei minge de break din meci. Croata a ridicat scorul la 3-0, apoi s-a distanţat la 5-2. La 4-1, croata a chemat asistenţă medicală, acuzând probabil o răceală. Adversara Simonei Halep nu a menţinut ritmul din prima parte a setului, iar românca revenit cu trei ghemuri câştigate la rând, cu break de 4-5. Setul a ajuns în tie-break şi din nou Martici a condus cu 5-2. Halep a egalat, a ratat o minge uşoară şi a pierdut apoi setul, 6-7 (5), după o oră şi 35 de minute.

Decisivul a avut o primă parte asemănătoare cu setul anterior. La 1-0, Halep a ratat trei mingi de break, între care un 15-40, iar Martici a câştigat în ghemul următor pe serviciul jucătoare române. La 1-2, sportiva din Constanţa a mai ratat o minge de break, iar scorul a devenit 1-3. Dar energia rivalei s-a scurs pe măsură ce meciul avansa către final, iar Simone Halep a câştigat următoarele cinci ghemuri la rând, impunându-se cu 6-3, după două ore şi 23 de minute.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre Karolina Pliskova, locul 5 WTA, şi Naomi Osaka, locul 44 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 327.965 de dolari şi cu 390 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3.

GAME, SET, MECI HALEP! Halep – Martic 6-4, 6-7, 6-3. 

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 6-3, VICTORIE pentru Simona

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 5-3, Simona serveşte pentru meci

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 2-3 în decisiv, după ce Simona începuse cu un break

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 6-7, se joacă tie-break, din păcate pierdut de Simona la 4

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 4-5, Simona serveşte pentru a rămâne în set.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 2-4, început greu de set 2 pentru Simona

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 6-4, Halep se impune în primul set

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 4-3, Halep aproape de câştigarea setului daca îşi serviciul.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC 2-0, break din primul game şi victorie la 0 pe propriul serviciu.

UPDATE: Simona Halep a intrat în arenă şi se preăgăteşte de meciul care o poate duce în semifinale la Indian Wells.

Meciul începe după 22.30. Partida dintre Fritz şi Coric, programată pe terenul pe care se va disputa meciul Simonei cu Petra Martic, a intrat în decisiv, după ce croatul a ratat o minge de meci. 

 


Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, marţi, în ultimele opt la Indian Wells (California), turneu dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, după ce a ce a învins-o pe Qiang Wang (China), cu 7-5, 6-1.

Halep (26 ani), campioană la BNP Paribas Open acum trei ani, s-a impus într-o oră şi 15 minute în faţa unei adversare de aceeaşi vârstă, aflată pe locul 55 în lume.

Simona Halep a avut un prim set mai dificil, dar a înclinat balanţa pe finalul său, pentru ca apoi să domine actul secund. Românca a greşit destul de mult în primul set, în care a fost condusă cu 1-0 şi 2-1, dar a reuşit un prim break în gameul cinci, preluând conducerea (3-2). Au urmat alte trei break-uri, după care Wang şi-a făcut serviciul şi a trecut în avantaj, 5-4. Halep a făcut apel la sfaturile antrenorului Darren Cahill, iar rezultatul s-a văzut imediat, Simona câştigând trei gameuri la rând şi setul (7-5). În manşa secundă, Halep a câştigat primele trei gameuri, apoi şi-a pierdut serviciul, însă nu a mai putut fi oprită, învingând cu 6-1.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC LIVE VIDEO DIGI SPORT, LIVE STREAMING Indian Wells 2018. Halep a avut procentaje net superioare la punctele realizate cu ambele servicii (64%-47% la primul, 50%-26% la al doilea), a avut mai multe mingi direct câştigătoare (16-12), dar mai puţine erori neforţate (27-29).

„Știam că o să fie așa, pentru că ne-am antrenat acum câteva zile și m-a învins la antrenamente. A fost un meci greu, dar am fost pregătită, știam ce trebuie să fac, am încercat să țin mingea în joc, să nu greșesc mult și am dominat mai mult.

Abia am putut să ridic trofeul pentru că era prea greu. E mereu o plăcere să vin aici, să joc, pe terenul central. De asemenea, publicul este mereu plăcut. Vă mulțumesc pentru că ați venit! Sper ca în runda următoare să joc mai bine decât acum”, a spus Halep la finalul meciului.

Simona Halep a fost invitată în studioul postului Tennis Channel, după victoria înregistrată în faţa chinezoaicei Qiang Wang, obţinând calificarea în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Simona a declarat că se simte excelent pe terenul turneului californian, jocul ei fiind unul foarte precis.

La intrebarea „Te simti diferit pentru ca esti numarul 1 in lume?” Simona l-a lăsat cu gura căscată pe moderator şi nu numai: „Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam”.

Sportiva noastra a mai spus că americancă o inspiră în continuare, fapt pentru care a mers şi la meciul disputat de aceasta împotriva surorii sale Venus, câştigat de cea din urmă, în turul al treilea, cu 6-3, 6-4: „Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele”.

Întrebată dacă Serena a ajutat-o să semneze contractul cu noul sponsor tehnic, „Simo” a mai spus: „Domnul Ţiriac m-a ajutat şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike”.

In sferturile turneului de la Indian Wells, Simona Halep se va duela cu Petra Martic, 51 WTA, despre care a spus: „E o adversară foarte dificilă, deoarece serveşte destul de tare şi are un forehand cu mult top spin … Aşa că va trebui să muncesc mult”

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, actualul numărul unu mondial, a declarat că Serena Williams trebuia să fie principala favorită a turneului de la Indian Wells, la revenirea sa după ce a născut o fetiţă în toamna anului trecut. SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Laude pentru Serena

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. „Să naşti este cel mai frumos lucru din lume. E mai mult decât sportul. Cred că ar fi trebuit să fie cap de serie numărul unu la acest turneu, deoarece era numărul unu când s-a oprit (înainte de a naşte, n. red.)”, a afirmat Halep.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Darren Cahill, antrenorul româncei, a transmis un tweet într-o conversaţie cu Chris Evert, fost lider WTA, afirmând că femeile care revin după ce au născut ”nu ar trebui penalizate să înceapă de la zero”.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Victoria Azarenka a revenit la Mallorca Open în iunie 2017 cu un wildcard, după ce a născut un băieţel. Ea s-a folosit de clasamentul protejat pentru a juca la Wimbledon anul trecut.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep a fost în tribună

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep a urmărit din tribună meciul dintre Serena şi sora sa Venus Williams, câştigat de aceasta din urmă cu 6-3, 6-4, în turul al treilea.

”E de fiecare dată plăcut să le urmăreşti. Îmi place felul în care sunt motivate şi joacă la această vârstă, Serena având şi un copil. E un lucru minunat pe care îl fac pentru sport şi e extraordinar pentru tenis că are asemenea jucătoare. A fost foarte frumos să vin şi să văd meciul. Şi am multe lucruri de învăţat de la ele, din acest motiv le urmăresc de fiecare dată când pot… Motivaţia, jocul, felul în care lovesc în momentele importante, felul în care sunt concentrate la fiecare minge. Am multe lucruri de învăţat”, a declarat Halep pentru site-ul turneului de la Indian Wells.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. ”Acum sunt numărul unu mondial, dar tocmai am văzut-o pe cea mai bună jucătoare din lume”, a mai spus Halep după meciul pierdut de Serena.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep (26 ani) a mai spus că nu se imaginează jucând la vârsta lui Roger Federer (36 ani) sau a surorilor Williams, Serena (36) şi Venus (37).

”Nicio şansă”, a spus Halep, zâmbind.

Simona Halep va rămâne o perioadă lungă pe locul I WTA, depăşindu-le pe Kim Clijsters şi Maria Şarapova

 

Eliminarea danezei Caroline Wozniacki în optimi la Indian Wells îi asigură Simonei Halep primul loc WTA pentru o perioadă mai lungă, ce se va adăuga celor 19 săptămâni pe care le va împlini, luni, când va fi publicată noua ierarhie mondială.

SIMONA HALEP – PETRA MARTIC LIVE VIDEO DIGI SPORT, LIVE STREAMING Indian Wells 2018

 Simona Halep are acum un avans de 685 de puncte WTA, în clasamentul live, diferenţă care va trece de 1.000 de puncte săptămâna viitoare, când se vor scădea punctele aferente evoluţiilor jucătoarelor la ediţia de anul trecut a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami (Halep, sferturi – 215 puncte; Wozniacki, finală – 650 de puncte). Iar jucătoarea română poate extinde această diferenţă prin evoluţiile viitoare din California, ea fiind calificată în sferturile de finală.

Ţinând cont de faptul că turneul de la Miami (20 martie – 1 aprilie) este tot de o săptămână şi jumătate, Halep va fi şi în aprilie lider WTA, probabil cel puţin până după Volvo Car Open (Charleston, 2 – 8 aprilie), competiţie de 470 de puncte (şi la care Wozniacki are de apărat 100 de puncte, iar Halep niciunul).

Astfel, Simona Halep va depăşi 21 de săptămâni pe locul I WTA şi le va întrege pe Kim Clijsters (20), Maria Şarapova şi Tracy Austin (ambele cu 21 de săptămâni), în clasamentul jucătoarelor din istorie cu cele mai multe săptămâni pe locul I WTA.

Halep este a doua cea mai longevivă jucătoare pe prima poziţie a ierarhiei jucătoarelor profesioniste fără Grand Slam câştigat, după rusoaica Dinara Safina (26 de săptămâni).

Simona Halep a revenit, la 26 februarie, pe locul I WTA. Ea a urcat pentru prima dată pe această poziţie la 9 octombrie 2017 şi a părăsit-o la 29 ianuarie, după ce a pierdut finala Australian Open, în faţa Carolinei Wozniacki.

 

SIMONA HALEP – QIANG WANG 7-5, 6-1 

SIMONA HALEP – QIANG WANG 6-1, game, set şi meci.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 4-1, Simona mai are două game-uri până la câştigarea meciului.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 3-0, Simona este de neoprit în setul secund

SIMONA HALEP – QIANG WANG 1-0, Simona începe setul al doilea cu un break.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 7-5, Simona îşi adjudecă primul set.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 6-5, două game-uri consecutive după intervenţia antrenorului

SIMONA HALEP – QIANG WANG 4-5, Daren Cahill este chemat să-i potolească nervii Simonei.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 4-3, Simona câştigă din nou pe serviciul adversarei.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 3-3, Simona reuşeşte primul break, dar îşi pierde imediat serviciul.

SIMONA HALEP – QIANG WANG 1-1, fiecare jucătoare îşi face serviciul

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) are parte de un culoar favorabil la primul turneu Premier Mandatory din 2018. Halep a trebuit să pusă serios osul la treabă pentru accederea în această fază a competiției. A trecut de Kristina Pliskova în turul secund, scor 6-4, 6-4, iar în șaisprezecimile de finală s-a văzut condusă cu un set la zero de Caroline Dolehide, o americancă de 19 ani.

Qiang Wang (26 de ani, 55 WTA) este surpriza turneului. A pornit cu a 2-a șansă în toate înfruntările de până acum, trecând de Timea Bacsinsky, Elise Mertens și Kristina Mladenovic.

Simona Halep și Qiang Wang joacă în primul meci al zilei de pe arena principală.Până acum, Simona Halep și Qiang Wang nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Câștigătoarea acestui meci va juca în sferturile turneului cu învingătoarea partidei dintre Marketa Vondrousova și Petra Martic.

SIMONA HALEP – QIANG WANG LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT 2 STREAMING: Meci greu în turul trei

„Halep are un bilanţ de 16-1 (n.r. a obţinut două victorii la Indian Wells, cu Kristyna Pliskova şi Dolehide) în acest început de an şi traversează probabil cea mai bună serie pozitivă a carierei sale. După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior”, scrie live-tennis.com.

„Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei la Indian Wells, în 2015 şi a jucat cel mai bun tenis al carierei în ultimele cinci luni, dar poate românca să obţină al doilea titlu în deşertul californian?”, s-a întrebat sursa citată.

Halep a avut un meci foarte greu în turul trei de la Indian Wells cu jucătoarea din SUA, Caroline Dolehide (19 ani). După ce a pierdut categoric primul set (1-6), Simona a trecut de emoțiile tiebreak-ului din cel de-al doilea și s-a impus clar în decisiv (7-6, 6-2) pentru o calificare în optimile turneului WTA de la Indian Wells.

La final, a avut un mesaj frumos pentru adversara sa și pentru publicul prezent la competiția din California. Loviturile puternice reușite de Caroline Dolehide au impresionat-o pe Simona.

SIMONA HALEP QIANG WANG. Organizatorii au anunţat ORA MECIULUI. Unde îl vezi în direct la TV

„M-am mișcat bine și am fost mai tare pe picioare”, a spus Halep, care consideră că pregătirea fizică a ajutat-o să se impună, în cele din urmă. „Mult respect pentru ea, e o jucătoare extraordinară și top spin-ul ei e foarte greu de returnat. Am avut ceva probleme în al doilea set, dar am vrut doar să rămân în joc, să lupt până la final. Când am câștigat setul al doilea, m-am gândit că am o șansă mare să câștig meciul”, a mai declarat Simona Halep după meciul contra Carolinei Dolehide.

„Am simțit-o puțin căzută după ce a pierdut al doilea set și m-am gândit că trebuie să fiu mai agresivă și să o țin în spate, pentru că dacă apucă să atace mingea e greu să returnez. Cred că m-am și mișcat bine, am fost mai puternică pe picioare pe final și poate că de asta am câștigat”, a mai spus liderul topului WTA, pentru ca apoi să vorbească despre cât de bine se simte în California: „E ca în Paradis când vin și joc aici. E un teren frumos și e extraordinar când câștig. De fiecare dată când vin aici mă simt excelent și simt că trebuie să dau tot ce am mai bun de fiecare dată. Voi mă susțineți tot timpul (n.r. adresându-se publicului) și îmi pare bine să fiu la Indian Wells”.

SIMONA HALEP – QIANG WANG LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT 2 STREAMING: Cel mai bun moment al carierei

Simona e într-un moment de graţie şi toţi se gândesc la anul 2015, când s-a impus la Indian Wells. La fel ca acum, Simona a intrat în competiţie la turneu cu un bilanţ de 14 victorii şi o singură înfrângere. Acum trei ani, singurul eşec a fost cel din sferturile de finală de la Australian Open, 4-6, 0-6 cu Ekaterina Makarova. În 2018, pasul greşit a avut loc tot la Melbourne, dar în ultimul act, pierdut dramatic în faţa Carolinei Wozniacki.

„Halep are un bilanţ de 16-1 (n.r. a obţinut două victorii la Indian Wells, cu Kristyna Pliskova şi Dolehide) în acest început de an şi traversează probabil cea mai bună serie pozitivă a carierei sale. După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior”, scrie live-tennis.com. „Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei la Indian Wells, în 2015 şi a jucat cel mai bun tenis al carierei în ultimele cinci luni, dar poate românca să obţină al doilea titlu în deşertul californian?”, s-a întrebat sursa citată. 

Simona Halep Indian Wells: Cine e Qiang Wang

Numărul 55 mondial Qiang Wang este un adevărat simbol în China, mulţi îndrăgind-o pentru aspectul său fizic.

Jucătoare de mâna dreaptă, Qang execută reverul cu două mâini şi a strâns deja 1,5 milioane doar din tenis. Deşi nu a trecut la niciun turneu de Grand Slam de turul secund, chinezoaica a impresionat în ITF-uri. Are 17 finale în aceste competiţii, adjudecându-şi nu mai puţin de 13 dintre ele.

Ca o particularitate, sportiva asiatică a început tenisul destul de târziu, la 9 ani. Dar foarte curând talentul său şi-a spus cuvântul, astfel că la 16 ani deja era o prezenţă constantă în ITF-uri.

Cel mai mare rezultat al carierei până în prezentz e o victorie la Caaroline Wozniacki, în 2013, la Malaysian Open.

Simona Halep Indian Wells: S-a antrenat împreună cu adversara

Liderul mondial nu va avea o misiune uşoară, aşa cum poate să pară la prima vedere. Chinezoaica Qiang Wang a trecut de o manieră impresionantă de franţuzoaica Kristina Mladenovic, scor 6-1, 6-2.

Chiar dacă va fi prima întâlnire dintre cele două, românca îşi cunoaşte deja adversara. S-a antrenat împreună cu ea, acum câteva zile.

„M-am antrenat cu ea acum câteva zile, e o adversară dificilă. Joacă foarte bine şi mă aştept la un meci dificil. Evident, un meci diferit de cel de azi, dar mă simt pregătită. Mă simt bine şi voi face totul pentru a câştiga meciul”, a declarat Halep, după victoria în trei seturi, scor 1-6, 7-6, 6-2, cu Dolehide.

Constănţeanca de 26 de ani recunoaşte că e obligată să regleze din mers lucrurile care nu funcţionează încă aşa cum îşi doreşte, însă în primul rând e important să se refacă din punct de vedere fizic.

„E greu să progresezi la ceva într-o zi, dar important e să mă recuperez după meciul acesta. Să merg să joc un pic, să simt mingea, la fel ca în zilele ce au trecut şi vedem ce se va întâmpla în următorul meci”, a precizat Halep.

Tot marţi, după ora 21.00, Monica Niculescu şi coechipiera ei Andrea Hlavackova din Cehia, favoritele numărul 5, vor evolua cu perechea Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 4.

Aceste meci din sferturile de finală ale probei de dublu feminin este al doilea, pe terenul 4.

După Serena, încă o pretendentă la trofeu a fost eliminată rapid la Indian Wells

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Navarro s-a impus după un meci care a durat aproape o oră şi jumătate şi va evolua în optimi cu amrricanca Danielle Collins, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, care a depăşit-o, cu 6-4, 6-4, pe rusoaica Sofia Juk, locul 136 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card.

Favorita principală a jumătăţii a doua a tabloului, daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 49 WTA, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Wozniacki va evolua în optimi cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, care a întrecut-o, cu 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, cu 7-5, 6-2, deţinătoarea trofeului, rusoaica Elena Vesnina, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat în optimi, după 7-5, 6-4, cu australianca Daria Gavrilova, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.

Kerber şi Garcia vor disputa cel mai atractiv meci din faza optimilor de finală.

Simona Halep, enervată de un GEST SCANDALOS al adversarei. Caroline Dolehide şi-a cerut scuze VIDEO

 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a declarat că are tot respectul pentru Caroline Dolehide, pe care a învins-o greu, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2, duminică, în turul al treilea la Indian Wells (California). SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT.  

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. „Sunt foarte fericită pentru această victorie. A fost dificil şi am tot respectul pentru ea, deoarece a jucat un tenis foarte bun”, a afirmat Halep după succesul reuşit în mai bine de două ore de joc în faţa americancei de 19 ani, beneficiara unui wildcard.  

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. ”Joacă foarte, foarte bine şi nu mai jucasem împotriva ei, aşa că nu ştiam cum vine mingea. A fost destul de dificil în primul set, am jucat prea plat şi prea rapid. Apoi am încercat să ratez mai puţin şi să o fac să alerge, să plimb mingea mai mult”, a mai spus Halep, citată de site-ul WTA.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. ”În cele din urmă cred că am stat mai bine pe picioare, iar când a trebuit să închei punctul am făcut-o”, a subliniat liderul mondial. 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT .În setul decisiv, Halep a luat iniţiativa şi am profitat de momentul bun, obţinând victoria: „Am luptat şi am încercat să găsesc ritmul şi tactica potrivită pentru ea şi am reuşit. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl iau din acest meci, nu neapărat victoria. Faptul că am găsit ceea ce trebuia să joc şi am revenit este mai important”. 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep, campioană la Indian Wells în 2015, va juca pentru un loc în sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina Mladenovic cu 6-1, 6-2. 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT „M-am antrenat acum câteva zile cu ea. E o adversară dificilă, joacă bine şi mă aştept la un meci greu, diferit de cel de azi, dar sunt pregătită. Mă simt bine şi voi face tot ce pot ca să câştig”, a concluzionat Halep. 

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat cu dificultate în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, duminică, după ce s-a impus în trei seturi în faţa americancei Caroline Dolehide, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep (26 ani) a avut nevoie de două ore şi 6 minute pentru a trece de Dolehide (19 ani, 165 WTA), care în runda anterioară o eliminase pe Dominika Cibulkova (Slovacia, cap de serie numărul 30).

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Americanca a dominat primul set, câştigat cu un 6-1 sec, reuşind o serie de lovituri direct câştigătoare. Halep a ridicat nivelul în actul secund, în care s-a desprins la 4-2, după un prim break. Românca a avut 5-3, dar a fost egalată (5-5), meciul ajungând în tiebreak. Simona a jucat mai bine şi a reuşit să se impună cu 7-3. Halep a preluat controlul jocului în setul decisiv, în care s-a detaşat la 3-0 şi 4-1, toate ghemurile fiind adjudecate la diferenţă minimă. Simona s-a impus cu 6-2, după 31 de minute, şi a obţinut victoria.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep a reuşit 17 lovituri direct câştigătoare, Dolehide a avut 33, Simona a numărat 30 de erori neforţate, iar americanca 47. Românca a avut un procentaj de 68% la punctele câştigate cu primul serviciu, faţă de 64% la adversară.