SIMONA HALEP, prima reacţie după calificarea în sferturi la Australian Open. De ce este NERVOASĂ în teren

Simona Halep s-a calificat, duminică, în sferturile de finală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, egalându-şi performanţa din sezonul trecut. La finalul partidei cu Yanina Wickmayer, pe care a învins-o cu 6-4, 6-2, Halep a explicat de ce de multe ori este nervoasă pe teren.

RomaniaTV.net
25 ian. 2015, 10:39
SIMONA HALEP, prima reacţie după calificarea în sferturi la Australian Open. De ce este NERVOASĂ în teren

SIMONA HALEP, locul 3 WTA, a declarat că este mulţumită de nivelul de joc arătat în partida cu Yanina Wickmayer şi consideră că şi-a luat revanşa în faţa sportivei belgiene.

„Sunt mulţumită de nivelul de joc, m-a învins de câteva ori înainte, dar acum cred mi-am luat revanşa. Sunt fericită că am jucat cel mai bun tenis al meu. Cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul, am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul, m-am descurcat foarte bine. Nu sunt aşa de calmă pe teren, dar încerc să rămân concentrată, nu e uşor să pierzi puncte pe care crezi ar fi trebuit să le câştigi, dar încerc să-mi menţin concentrarea şi să fac cel mai bun tenis”, a declarat SIMONA HALEP, la Eurosport.

Simona Halep va juca în sferturile de finală, cel mai probabil marţi, de la ora 2:00, cu Ekaterina Makarova, din Rusia, nr. 11 WTA şi favorita nr. 10, care a trecut de Julia Goerges cu 6-3, 6-3.