Simona Halep s-a calificat în sferturi la Madrid. A învins-o în trei seturi pe Samantha Stosur

SIMONA HALEP a câştigat cu 6-4, 4-6, 6-4 meciul cu Samantha Stosur, jucat miercuri, în optimile de finală ale turneului de tenis de la Madrid. Meciul a durat o oră şi 53 de minute.

10 mai 2017, 10:02
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Madrid. A învins-o în trei seturi pe Samantha Stosur

SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR 6-4, 4-6, 6-4. Un nou meci maraton pentru Simona Halep la Madrid, o nouă victorie. O oră şi 53 de minute i-au trebuit compatrioatei noastre pentru a se califica în sferturile de finală, ea eliminând-o în trei seturi pe fosta câştigătoare de la US Open, Samantha Stosur. Primele două seturi au fost în oglindă, fiecare jucătoare câştigând cu 6-4.

În setul decisiv echilibrul s-a rupt în game-ul al cincilea, iar Halep şi-a păstrat apoi avansul de două game-uri şi a încheiat învingătoare cu 6-4. În sferturile de finală, joi, Simona va juca împotriva americancei Coco Vandeweghe, care a produs surpriza şi a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro. În cazul unei victorii în meciul de mâine, Halep le va depăşi în clasamentul WTA pe Johanna Konta şi Dominika Cibulkova, urmând să revină pe locul 4 în lume.

În sferturile de finală ale turneului de la Madrid o mai avem şi pe Sorana Cîrstea, care a eliminat-o în optimi pe japoneza Misaki Doi. Calificarea în sferturi la Madrid este recompensată cu 130.000 de euro.

Cele mai importante momente ale jocului:

Game 30 Jucătoarele au mers cap la cap, dar cum Halep a avut avantajul break-ului s-a impus cu 6-4.

Game 25 Simona Halep reuşeşte primul break al setului decisiv. Constănţeanca are 3-2 şi serviciul.

Game 20 Set în oglindă cu primul, câştigat de Stosur cu 6-4. La fel ca în primul set, break-ul s-a consemnat în startul setului. Avem parte de set decisiv.

Game 10 Primul set se încheie după 36 de minute. După break-ul din primul game fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul, iar Halep s-a impus cu 6-4.

Game 4 Halep câştigă la 0 şi conduce cu 3-1.

Game 3 Simona pierde primul game în acest meci, dar se menţine în avantaj pe tabelă, având 2-1.

Game 1 Partida începe cu australianca la serviciu. Simona ia însă break-ul şi conduce cu 1-0.

Simona Halep, locul 8 WTA, și Samantha Stousur, locul 26 WTA, s-au întâlnit până acum de 9 ori. Simona Halep a triumfat de 5 ori, iar Samantha Stosur, de 4. Câștigătoarea acestui meci se va dula în sferturile de finală cu învingătoare duelului Vandeweghe – Suarez Navarro.

SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Simona Halep s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari, marți, după ce a trecut de italianca Roberta Vinci cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6.

SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Samantha Stosur a trecut, tot marți, în turul doi la Madrid de Mariana Duque-Marino (Columbia), cu 6-3, 7-5.

SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Miercuri va juca şi Irina Begu (36 WTA), de asemenea, după ora 17:00. Imediat după terminarea confruntării Begu – Bertens, pe teren vor intra Sorana Cârstea (83 WTA) şi Misaki Doi (53 WTA).

SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR se joacă, miercuri, în turul al treilea al turneului de la Madrid, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT. Meciul SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR este programat după ora 17:00. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM partida SIMONA HALEP SAMANTHA STOSUR.