SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep, REACŢIE FABULOASĂ după calificarea în FINALĂ

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep a trecut, sâmbătă, cu 6-2, 6-2 de Agnieszka Radwanska în semifinale la Turneul Campioanelor şi a urcat pe locul 3 WTA. Romanca va juca finala cu Serena Williams, duminică, de la ora 13:00.

25 oct. 2014, 11:34
SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep, REACŢIE FABULOASĂ după calificarea în FINALĂ

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit, miercuri, în Grupa Roşie, meciul fiind câştigat clar de românăc, 6-0, 6-2. Serena Williams a ajuns în semifinale doar pentru că Simona halep a luat un set în meciul cu Ana Ivanovic, ultimul din grupă, când era deja calificată. În semifinale, Serena Williams a trecut, tot sâmbătă, cu 2-6, 6-3, 7-6 (8-6), de Caroline Wozniacki.

Finala SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS se joacă, duminică, de la ora 13:00, ăn direct la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

„Sunt foarte fericită să fiu în această finală. Am încercat în fiecare zi să muncesc să ajung aici. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei. Mă simt extraordinar. Ştiam că adversara mea aleargă foarte mult, dar serviciul m-a ajutat astăzi. Cred că totul a mers foarte bine. Mâine va fi o nouă zi, un alt meci. Sunt pregătită de orice şi mă voi bucura de această finală. Sînt sigură că Serena va fi mai concentrată de data asta”, a spus romanca înainte de finala SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS.