SIMONA HALEP şi-a aflat adversara din optimi, de la Miami Open. Când şi cu cine va juca Simona

Simona Halep s-a calificat duminică seara în optimile de finală ale turneului de la Miami, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 7-5, pe jucătoarea italiană Camila Giorgi. Marţi seara, Simona Halep va reveni pe teren la Miami Open, forţând calificarea în sferturi.

29 mart. 2015, 19:30
SIMONA HALEP şi-a aflat adversara din optimi, de la Miami Open. Când şi cu cine va juca Simona

Simona Halep se reîntoarce marţi pe teren la Miami Open, pentru meciul din optimile de finală. După Camila Giorgi, pe care a învins-o cu 6-4, 7-5, Simona Halep va avea o altă adversară din Italia, pe Flavia Penetta, care a învins-o cu 7-6, 7-6 pe bielorusa Victoria Azarenka, fostă număr 1 mondial, sportivă revenită recent în circuitul profesionist, după o accidentare destul de gravă. Flavia Penetta este cap de serie nr. 15 în turneul de la Miami.

Citeşte şi Simona Halep, după victoria cu Camila Giorgi: „Le mulţumesc românilor din tribune”

Conform datelor preliminare, meciul Simona Halep – Flavia Penetta va avea loc în sesiunea de dimineaţă a turneului de la Miami, urmând să se dispute de la ora 18.00, ora României.

Simona Halep şi Flavia Penetta s-au mai întâlnit până acum de trei ori în circuitul WTA, de fiecare dată câştigând italianca, la Marbella, în 2010 (6-4, 7-6), la Bastad, în 2013, şi tot în acelaşi an la US Open, în optimi (6-2, 7-6).