SIMONA HALEP, subiect de Breaking News. Lumea tenisului este şocată de eliminarea de la Roland Garros

SIMONA HALEP  a pierdut fără drept de apel meciul cu Mirjana Lucic Baroni, din turul doi de la Roland Garros, scor 5-7, 1-6, iar ştirea a făcut rapid înconjurul planetei. Toate reacţiile exprimă surpriza, Halep fiind finalista ediţiei de anul trecut.

27 mai 2015, 14:24
SIMONA HALEP, subiect de Breaking News. Lumea tenisului este şocată de eliminarea de la Roland Garros

ROLAND GARROS 2015. SIMONA HALEP a fost miercuri eroina unui frumos articol din USA Today, autorul anticipând un parcurs lung al româncei la Roland Garros, până în finală. La doar câteva ore însă, Mirjana Lucic Baroni avea să detoneze bomba. O spulbera pe Simona, marea favorită a lui Chris Evert şi febleţea lui Justine Henin, cu un sec 7-5, 6-1.

SIMONA HALEP a fost eliminată în turul doi la Roland Garros, iar site-ul WTA s-a simţit dator să anunţe informaţia cu Breaking News. „Este de departe cea mai mare surpriză de la Roland Garros 2015„, scrie pe site-ul oficial.

Citeşte şi ALEXANDRA DULGHERU-ALIZE CORNET ROLAND GARROS 2-6, 5-7. „Piti” s-a oprit în turul doi

Lovitură de trăsnet la Roland Garros. Finalista de anul trecut şi a treia jucătoare a lumii, Simona Halep, a fost eliminată în turul doi, de numărul 70 mondial, în puţin mai mul de o oră„, scrie şi tennisactu.net.

Simona Halep, deja afară„, este titlul din L’Equipe, iar RTL Olanda vorbeşte despre „eliminarea surprinzătoare a Simonei Halep„, subliniind că româncei „i-a lipsit claritatea, având pe parcursul partidei doar cinci puncte câştigătoare, în timp ce Lucic Baroni a avut 29 astfel de lovituri„.