SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Luni încep simulările Evaluării naţionale şi a Bacalaureatului

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Simularea evaluării naționale pentru elevii claselor a VIII-a și cea a examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a vor începe luni cu proba scrisă la limba și literatura română, potrivit unui ordin aprobat de ministrul Educației.

08 mart. 2017, 10:59
SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Luni încep simulările Evaluării naţionale şi a Bacalaureatului

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Pe 13 martie sunt programate atât proba scrisă la limba și literatura română pentru elevii claselor a VIII-a care susțin simularea evaluării naționale, cât și pentru cei din clasele a XI-a și a XII-a care susțin simularea examenului de bacalaureat.

Elevii aparținând minorităților naționale vor da pe 14 martie proba la limba și literatura maternă atât pentru simularea evaluării naționale, cât și pentru simularea bacalaureatului.

Pe 16 martie vor avea loc proba scrisă la matematică pentru simularea evaluării naționale și proba scrisă obligatorie a profilului pentru bacalaureat.

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Totodată, pe 17 martie va avea loc proba la alegere a profilului și specializării, care va fi susținută numai de elevii claselor a XII-a.

Potrivit calendarului, toate rezultatele vor fi afișate pe 31 martie.

Ordinul prevede că elevii claselor a VIII-a vor susține simularea la limba și literatura română, matematică și limba și literatura maternă.

Elevii claselor a XI-a vor susține simularea bacalaureatului la limba și literatura română, matematică, istorie și limba maternă.

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Elevii din clasele a XII-a vor fi verificați la limba și literatura română, limba și literatura maternă, pentru elevii aparținând minorităților naționale, și probe la alegere din matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Rezultatele elevilor vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ și discutate individual cu aceștia.

Ordinul mai prevede că vor avea loc discuții la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

MODELE DE SUBIECTE LA SIMULARE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2017 ŞI MODELEL DE SUBIECTE LA SIMULARE BACALAUREAT 2017 PUTEŢI CONSULTA MAI JOS:  

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Pentru clasa a VIII-a, programele de examen sunt disponibile aici, iar conţinuturile exceptate, adică acele teme care nu se vor regăsi în subiectele pentru simulare sunt publicate aici

VEZI AICI MODELE SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2017

VEZI AICI BAREM SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2017

Pentru clasa a XI-a este valabilă programa de Bacalaureat (în vigoare pentru anul 2017) disponibilă aici, iar conținuturile exceptate, adică acele teme care nu se vor regăsi în subiectele pentru simulare sunt publicate aici

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ. SIMULARE BAC 2017. Pentru clasa a XII-a este valabilă programa menționată mai sus în timp ce conţinuturile care nu se vor regăsi în subiectele pentru simulare sunt publicate aici. Modelele de subiecte, însoțite de baremele de evaluare și de notare, au fost postate încă din luna noiembrie 2016 şi le puteţi vedea AICI.

VEZI SUBIECTE BACALAUREAT 2017- Anatomie – Biologie

VEZI SUBIECTE BACALAUREAT 2017- Chimie

VEZI SUBIECTE BACALAUREAT 2017- Fizică

VEZI SUBIECTE BACALAUREAT 2017- Geografie

VEZI SUBIECTE BACALAUREAT 2017- Informatică

VEZI SUBIECTE BACALAUREAT 2017- Socio-umane

Vezi aici: SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2017- subiecte ISTORIE, EDU.RO. Elevii au primit modelele şi baremul pentru proba obligatorie a profilului

Vezi aici: SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2017. Vezi aici MODELELE ŞI BAREMELE de corectare pentru examenul de maturitate