Situaţie disperată: O localitate din Cluj, INVADATĂ de şobolani VIDEO

Localitatea Floreşti din judeţul Cluj a fost invadată de şobolani. Oamenii se tem să mai iasă din case, deoarece rozătoarele mişună pe străzi şi se ascund în maşini.

11 dec. 2014, 21:41
Situaţie disperată: O localitate din Cluj, INVADATĂ de şobolani VIDEO

Localitatea Floresti se aflata la nici şapte kilometri de orasul Cluj-Napoca. De o luna de zile localnicii se confrunta cu o invazie de sobolani, iar primarul a vrut sa declare stare de urgenta, potrivit stirileprotv.ro. Daca pana acum oamenii vedeau rozatoarele misunand pe strada, mai nou, acestia le surprind sub masini, unde rod cablurile.

Parintii nu mai au curaj sa-si lase copiii la joaca nesupravegheati. Prin urina, sobolanul transmite omului boala infectioasa numita leptospiroza, iar muscatura poate fi chiar fatala.

Pentru ca responsabilii nu au bani sa faca deratizare, sobolanii s-au inmultit peste masura. Rectificarea bugetara de la ultima sedinta de Consiliu Local a redus considerabil suma alocata acestui tip de igienizare. Pana cand proprietarii isi vor face singuri deratizarea, sobolanii raman stapani in sute de blocuri.

CITEŞTE ŞI: Mizerie, ŞOBOLANI URIAŞI şi sărăcie lucie. Imagini cutremurătoare într-o tabără de ţigani români din Italia