Smiley, părăsit de iubită. Când a aflat ASTA, s-a despărţit imediat de el

Smiley este bărbatul paradox. Asta pentru că, deși este unul dintre cei mai de succes și unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz-ul autohton, faimosul cântăreț are în continuare mare ghinion în ceea ce privește reprezentantele sexului frumos.

23 mart. 2017, 14:35
Smiley, părăsit de iubită. Când a aflat ASTA, s-a despărţit imediat de el

După cum însuși mărturisea, talentatul artist și-a început viața sexuală când avea 15 ani, scrie fanatik.ro. De atunci, a avut o singură relație serioasă, cu Laura Cosoi, după care a cam zburat din floare în floare.

Citeşte şi S-a aflat secretul. De ce s-a destrămat unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc

Asta până când a cunoscut-o pe Olivia Reyes. Cei doi s-au cunoscut în 2015 și, la început, au fost doar prieteni. Treptat, relația lor avea să se transforme într-una amoroasă, americanca și românul făcând deseori naveta Chicago – București.

Citeşte şi Smiley şi Feli, fotografie controversată pe Facebook. Fanii au reacţionat:”Când anunţaţi că sunteţi împreună?”

Și, când totul părea că mergea ca pe roate, a venit despărțirea. Motivul?! „Americanca s-a săturat să aștepte. Așa este el, e mai… nestatornic, așa. Tipa a tot așteptat un semn din partea lui, să o ceara de nevasta, dar nu s-a întâmplat și și-a dat seama că nu are rost să facă drumuri între Statele Unite și România la nesfârșit. Andrei (n.r numele real al lui Smiley) nu crede în căsătorie și, cred eu, de asta s-au despărțit toate femeile de el. Dar nu e vina lui. Pur și simplu, așa e el”, a declarat un apropiat.