Snowboard pe străzile din Motru, un teribilist s-a lăsat tras de maşină. Ce s-a întâmplat după ce imaginile au ajuns pe net VIDEO

Un bărbat din Motru, judeţul Gorj, s-a plimbat cu snowboard-ul tras de o maşină pe o stradă din municipiu, în încercarea de a-şi impresiona prietenii de distracţie. Acesta a fost identificat de poliţişti şi sancţionat.

21 mart. 2018, 11:42
Snowboard pe străzile din Motru, un teribilist s-a lăsat tras de maşină. Ce s-a întâmplat după ce imaginile au ajuns pe net VIDEO

Profitând de stratul de zăpadă depus pe carosabil, un bărbat din Motru s-a urcat pe snowboard şi s-a lăsat tras de o maşină, pe o stradă principală din municipiu.

Martorii au filmat momentul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Imaginile au fost vizionate şi de poliţişti, iar reprezentanţii IPJ Gorj au reuşit să-l identifice pe bărbatul teribilist.

A fost sancţionat cu 290 de lei, amenda fiind aplicată pentru deplasare neregulamentară pe drumul public”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit legii, pietonii sunt obligaţi să se deplaseze numai pe trotuar, iar în lipsa acestuia pe acostamentul din partea stângă a drumului, în direcţia lor de mers. Când şi acostamentul lipseşte, pietonii sunt obligati să circule cât mai aproape de marginea din partea stânga a părţii carosabile, în direcţia lor de mers. Sunt asimilate pietonilor persoanele care se deplasează pe patine sau dispozitive cu role.