Soarta USL e scrisă în stele. Ponta şi Antonescu, DESPĂRŢIŢI de astre. Vezi când se rupe uniunea

Tensiunile din ultimele luni din USL sunt explicate de aspectele astrale care marchează această perioadă. Altă dată prieteni, Victor Ponta şi Crin Antonescu, liderii PSD şi PNL, principalele partide din alianţă, nu se mai pot înţelege nicicum, mai ales că, fiind în aceeaşi zodie, Fecioară, şi traversează o perioadă foarte grea din cauza aspectelor astrale.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 12:20
Soarta USL e scrisă în stele. Ponta şi Antonescu, DESPĂRŢIŢI de astre. Vezi când se rupe uniunea

Cu Marte în Balanţă şi Mercur, care guvernează zodia Fecioarei, retrograd, problemele de comunicare de la nivelul USL vor duce, foarte probabil, la o rupere a alianţei în viitorul destul de apropiat, a explicat astrologul România TV, Oana Hanganu.

„Este o perioada grea care va tine pana in iulie, acest Marte ramane in Balanta pana in luna iulie si vom asista la tot felul de tensiuni in orice fel de aliante, iar alianta din ultimele zile a fost facuta pe un Mercur retrograd si stim ca nu este bine sa incepem proiecte noi cand Mercur este retrograd. Si din astrologia chinezeasca vin niste informatii care sustin acesta situatie foarte tensionata, ca din 31 ianuarie am intrat in anul Calului de lemn, ceea ce insemna orgolii si ambitie, dorinta de a invinge cu orice pret si este greu sa tragi la aceeasi caruta, si va fi un an marcat de conflicte intre generatii”, a explicat astrologul.

Riscul ruperii USL este „foarte mare”, dată fiind conjunctura astrală, a menţionat Oana Hanganu, adăugând că de pe urma acestei situaţii va profita foarte mult preşedintele Traian Băsescu, „duşmanul” comun al lui Victor Ponta şi Crin Antonescu.

„Basescu este in zodia Scorpionului si din astrologia chinezeasca este in zodia Iepurelui de metal. El stie sa intoarca intotdeauna situatia in favoarea sa, sa administreze retele de oameni, sa amplifice un conflict care nu-l priveste pe el ca sa castige”, a precizat astrologul.