Şoc în showbiz! A confirmat divorţul: „Îl părăsesc pe hodorog”

Paula Chirila trece prin momente triste, in aceasta perioada. Actrita si sotul ei, Marius Aciu s-au despartit, iar cei doi vor divorta, dupa o casnicie de 10 ani. Se pare ca distanta dintre ei le-a afectat iubirea.

01 feb. 2015, 16:10
Şoc în showbiz! A confirmat divorţul: „Îl părăsesc pe hodorog”

Paula Chirilă a lasat sa se inteleaga in urma cu mai bine de o luna, ca lucrurile nu stau tocmai bine in casnicia ei, mai ales ca Marius Aciu dadea foarte rar pe acasa. Mai mult, se pare ca vedeta a ajuns as se vada mai des cu prietenele ei, decat cu sotul. Paula vrea ca barbatul ei sa fie in permanenta langa ea si langa fetita, insa acesta nu este dispus sa renunte la proiectele sale de la Cluj.

„El sta la Cluj si avem o casnicie la distanta sa zicem, ne vedem cam la doua saptamani, el lucreaza acolo, eu aici, nimeni nu vrea sa-si abandoneze cariera”, a declarat  Paula pentru Cancan.Ro.

Faptul ca s-au vazut rar, le-a afectat relatia, iar inevitabilul s-a produs.  „E destul de greu oricum si facem foarte mari eforturi sa nu ne desparta distanta. Ce o sa facem la pensie? O sa ne scoatem ochii si o sa divortam, o sa-l las pe hodorog! Eu o sa fiu baba, el mosulete. o sa-l las pe mosulete si o sa-mi iau unul tanar” a spus Paula Chirila.  

Un nou divorţ în showbiz: Paula Chirilă se separă de soţul ei