ŞOC la STEAUA. Liderul galeriei, ARESTAT pentru TENTATIVĂ DE OMOR

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei Steaua, a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor. Decizia a fost luată deoarece Mustaţă nu a respectat programul de supraveghere judiciară.

30 iun. 2014, 15:18
ŞOC la STEAUA. Liderul galeriei, ARESTAT pentru TENTATIVĂ DE OMOR

Gheorghe Mustaţă era judecat în libertate, sub control judiciar, pentru o tentativă de omor care ar fi avut loc în primăvara anului trecut. Pentru că Mustaţă nu s-ar fi prezentat de mai multe ori la secţia de poliţie, la data stabilită de magistraţi, conducerea Secţiei 16 a sesizat, în 12 iunie, instanţa Tribunalului Bucureşti. Instanţa a dispus, pe 27 iunie, înlocuirea măsurii controlului judiciar în cazul lui Mustaţă cu arestarea preventivă, iar decizia a fost pusă în executare în aceeaşi zi, de poliţiştii Serviciului Urmăriri.

Decizia poate fi contestată de Gheorghe Mustaţă la Curtea de Apel Bucureşti.

Pe22 octombrie 2013, Gheorghe Mustaţă şi alte cinci persoane, între care şi doi nepoţi ai acestuia, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, fiind acuzaţi că au înjunghiat un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în noaptea de 29 spre 30 mai 2013, Gheorghe Mustaţă, Doru Gabriel Mustaţă, Ştefan Cristian Mustaţă, Marian Florin Buboia, zis „Calu”, Andrei Tiberius Dumitru, zis „Toncilă”, şi Marian Daniel Covaci, zis „Ospătaru”, au intrat într-un imobil din Sectorul 4 al Capitalei, unde, folosind obiecte contondente şi arme albe, au agresat locatarii.

Joia trecută, şi liderul galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a fost arestat, pentru trafic de droguri.