Şoc pentru un bărbat din Arad. Acesta a găsit un şurub în pâinea pe care o cumpărase de la brutărie

Un bărbat din Arad a avut parte de un şoc după ce a cumpărat pâine de la o brutărie. Acesta a găsit în ea un surub ruginit. Bărbatul a făcut plângere la Protecţia Consumatorului, iar patronul a fost amendat şi riscă să îşi piardă afacerea.

07 mart. 2016, 12:01
Şoc pentru un bărbat din Arad. Acesta a găsit un şurub în pâinea pe care o cumpărase de la brutărie

Convins că a cumpărat pâine proaspătă de la brutărie, bărbatul din Arad a fost şocat când a văzut că în pâinea sa se afla un şurub ruginit. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri, şi cu pâinea în mână a mers direct la Protecţia Consumatorilor.

„Ne-am autosesizat şi, ca urmare, am trimis trei colegi de la antifraudă, serviciul control oficial, unitatea este încadrată la risc mediu, ceea ce ne conferă dreptul de a o controla obligatoriu de trei ori pe an. Am mai avut probleme cu această unitate, într-adevăr, i-am dat termen, au fost probleme minore, s-au remediat. La ora actuală, problemele au devenit acute şi, ca atare, a fost amendat şi pentru 14 zile i-am interzis activitatea. Iar în aceste 14 zile, dacă problemele nu se vor remedia, vom da ordonanţă de închidere”, a anunţat Viorel Agud, directorul DSVSA, potrivit aradon.ro.

Patronul nu îşi explică cum a putut ajunge şurubul în pâine

„Nu ştiu, de la ceva utilaj. Eu zic altceva, eu am îndoieli, findcă, dacă ar fi trecut prin maşina de feliat, ar fi bărbierit-o”, a spus patronul.

Cu toate acestea, cei de la DSVSA au decis să suspende activitatea brutăriei pentru o perioadă de 14 zile. Dacă problemele nu se vor remedia, patronul brutăriei riscă să îşi piardă afacerea.

Citeşte şi Va apărea pe piaţă „pâinea pentru săraci”. Cine va beneficia de pâine la jumătate de preţ