ŞOCANT! Ce păţeşte o jurnalistă în timpul unui LIVE de la Cupa Mondială VIDEO

Incident scandalos petrecut la Cupa Mondială din Rusia. Reportera columbiană Julieth Gonzalez Theran a fost agresată de un fan în timpul unei intervenţii în direct.

20 iun. 2018, 09:16
ŞOCANT! Ce păţeşte o jurnalistă în timpul unui LIVE de la Cupa Mondială VIDEO

După cum reiese şi din imaginile care au fost postate în mediul virtual, Julieth Gonzalez Theran, care lucrează în Rusia pentru postul german de ştiri Deutsche Welle, a avut parte de un incident regretabil în timpul unui LIVE. În imagini se poate observa cum un suporter intră în cadru, în timpul intervenţiei în direct, o apucă de sân pe jurnalistă şi o sărută pe obraz. În ciuda incidentului şocant, reportera a continuat LIVE-ul, fără să schiţeţe vreo grimasă.

Imagini XXX în Rusia. Două fane ale Mexicului s-au sărutat în public şi au dărâmat internetul VIDEO

„Am stat acolo vreo două ore, timp în care mi-am pregătit lucrurile, şi nimic nu mi s-a întâmplat. Dar când eram în direct, un bărbat a profitat de asta. A venit la mine, m-a sărutat şi m-a atins pe sân. Trebuia să continui. După aceea, am încercat să văd dacă bărbatul mai e acolo, dar plecase. Nu merităm acest tratament. Suntem egali din punct de vedere profesional şi avem aceleaşi drepturi. Împărtăşesc bucuria fotbalului, dar trebuie să facem o diferenţă între afecţiune şi agresiune”, a scris Julieth Gonzalez Theran pe Instagram.

Bărbatul care a agresat-o pe jurnalista columbiană nu a fost încă identificat.