O şoferiţă din Suceava cu permisul suspendat a fugit de radar. Poliţiştii i-au pus cătuşele

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost încătuşată în stradă de un echipaj de poliţie rutieră după ce a fost surprinsă de radar cu viteză peste cea legală şi a refuzat să oprească la semnalul echipajului rutier. Mai mult, după ce a fost ajunsă din urmă şi trasă pe dreapta, tânăra a refuzat să se legitimeze şi le-a aruncat vorbe grele poliţiştilor.
Iulian Tudor
28 apr. 2015, 08:53
O şoferiţă din Suceava cu permisul suspendat a fugit de radar. Poliţiştii i-au pus cătuşele

Tânăra a ajuns în cătuşe la Poliţia municipiului Suceava unde, după ce au efectuat verificări în baza de date, poliţiştii aveau să afle un alt detaliu şocant: avea permisul de conducere suspendat după ce, în luna august a anului trecut, a provocat un accident mortal în care a decedat soţul ei, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi Un taximetrist fără carnet de şofer, prins în trafic

Duminică seară, în jurul orei 19.30, un echipaj mixt format dintr-un agent de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava şi unul de la Poliţia Locală Suceava acţiona cu o autospecială cu radar pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava. La un moment dat agenţii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca BMW 320D, care a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 75 de kilometri la oră, în localitate, unde limita este de 50 de km/h.

O contravenţie aparent banală s-a transformat într-un caz complicat pentru echipajul de poliţie.
Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „conducătoarea auto nu s-a conformat şi a mărit viteza, continuându-şi deplasarea spre strada Calea Unirii, condiţii în care s-a procedat la urmărirea autoturismului. După aproximativ un kilometru echipajul a reuşit să oprească autoturismul”.

Poliţiştii i-au căutat actele în poşetă, după ce a refuzat să se legitimeze

Din raportul întocmit de agenţii constatatori rezultă că tânăra de la volanul BMW-ului a refuzat să prezinte vreun document la control.

Citeşte şi SCANDAL la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Asistentele şi paznicul acuzaţi că au agresat un însoţitor VIDEO

În prezenţa unui martor, poliţiştii i-au adus la cunoştinţă tinerei că vor trece la un control amănunţit al autovehiculului, în vederea identificării documentelor personale şi ale autovehiculului.

Poliţiştii au găsit, pe bancheta din spate, o poşetă. „S-a procedat la ridicarea poșetei în vederea efectuării controlului, moment în care conducătoarea auto a devenit agresivă și, deși a fost somată, aceasta a continuat să se manifeste agresiv şi să aibă un limbaj necorespunzător, condiţii în care a fost încătuşată”, a explicat subcomisarul Epureanu.

S-a ales cu un nou dosar penal

Tânăra a fost preluată de echipaj şi dusă la sediul Poliţiei municipiului Suceava, pentru continuarea cercetărilor. În cele din urmă, poliţiştii au stabilit că tânăra care a condus BMW-ul se numeşte Adina Prisacariu, are 20 de ani şi este din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti.
După efectuarea de verificări în baza de date s-a stabilit că tânăra în vârstă de 20 de ani are permisul de conducere reţinut din august 2014, fără drept de circulaţie, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.
Tânăra a fost verificată şi cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
După circul de duminică seară tânăra în vârstă de 20 de ani s-a ales cu un nou dosar penal, de această dată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

A depăşit pe linie continuă şi a a provocat o nenorocire

Tânăra în vârstă de 20 de ani a trecut printr-o cumplită traumă pe 1 august 2014, atunci când a provocat un accident în care un tânăr de 25 de ani, cu care se căsătorise de puţin timp, a încetat din viaţă.

Pe 1 august, tânăra conducea un autoturism Mercedes E-Klasse, cu volan pe partea dreaptă, alături de ea fiind soţul său, Dragoş Prisacariu. Aceasta se deplasa pe DN 29, care leagă Suceava de Botoşani, iar la ieşirea din Dumbrăveni, a încercat să depăşească un microbuz, pe o porţiune prevăzută cu linie continuă. Mercedesul a intrat pe contrasens, unde s-a lovit extrem de violent de o autocisternă care circula regulamentar.
Dragoş, soţul ei, a murit pe loc, trupul neînsufleţit al tânărului fiind scos de pompierii de la Descarcerare din caroseria maşinii în care şi-a găsit sfârşitul. Tânăra a ajuns în stare gravă la spital cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană cervicală şi fractură de coloană toracală.

Cuvântul de ordine – inconştienţa

Din ancheta preliminară a poliţiei a rezultat că accidentul s-a produs din cauză că tânăra s-a angajat în depăşire pe linie continuă. În condiţiile în care autoturismul era cu volan pe partea dreaptă, vizibilitatea pe care a avut-o aceasta a fost diminuată şi mai mult. Cu alte cuvinte, tânăra a dat dovadă de foarte multă inconştienţă, pe care a plătit-o scump. După episodul de duminică seară concluzia care se poate trage este că aceasta nu a învăţat mare lucru din drama prin care a trecut.
Tânăra primise autoturismul Mercedes cadou chiar de la soţul ei.
Pusă sub acuzare pentru ucidere din culpă, tânăra nu mai avea dreptul de a conduce, conform dispoziţiei anchetatorilor. Ancheta în dosarul privind accidentul mortal este încă pe masa procurorilor, cel mai probabil inculpata urmând a fi trimisă în curând în judecată.

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să știe toți clienții ING, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC Bank sau Raiffeissen. Băncile sunt obligate să facă asta. Puțini români știu că au acest drept
Capital.ro
INTERZIS în toate apartamentele din România. Legea a intrat deja în vigoare
Playtech.ro
Alegerile locale 2024 pică din nou în Duminica Orbului. S-a mai întâmplat în 1990
DailyBusiness
Se fac angajări în Armată! Au fost scoase la concurs peste 4900 de posturi!
Adevarul
Ofițerii ucraineni care opresc bărbații pe străzile din Kiev în vederea mobilizării, întâmpinați cu ostilitate: „Este foarte dificil emoțional”
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Fiul ei, dus de urgență la spital
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Ce ar fi pățit Cristian, tânărul luat de viitură în Italia?! Ipoteza șocantă a autorităților
Cancan.ro
Alexandra Dinu l-a ”săgetat” pe mega-milionar la un pahar de vin! După escapada nocturnă cu Bobby Păunescu, fosta soție a lui Adrian Mutu lovește și în miezul zilei
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri
Capital.ro
Ungurii dau planurile PESTE CAP în Europa. Schimbare totală de la 1 IULIE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu: 'N-am putut să stau cu durerea în suflet'
substantial.ro
O participantă de 46 de ani luptă pentru titlul Miss Univers Ecuador
MediaFlux
Modificări privind TICHETELE de MASĂ. Mulți angajați NU le mai PRIMESC
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'