Şoferul care a provocat accidentul mortal din Iaşi, suspectat că ar avea probleme psihice

Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului tragic petrecut la Iaşi, în care doi soţi şi-au pierdut viaţa. Surse din anchetă spun că acesta are probleme psihice şi nu ar fi trebuit să deţină un permis auto. El a fost transferat la penitenciarul Jilava şi urmează să fie supus unei expertize, informează România TV.

13 feb. 2017, 08:29
Şoferul care a provocat accidentul mortal din Iaşi, suspectat că ar avea probleme psihice

Procurorii de caz au suspiciuni că şoferul care a provocat accidentul mortal are probleme psihice. Tânărul a fost transferat la penitenciarul din Jilava, deoarece în următoarele zile va fi supus unui examen psihiatric de specialitate.

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă în momentul producerii accidentului tânărul avea discernământ. De asemenea, între timp, urmează să ajungă de la laborator şi rezultatele analizelor sângelui pentru a se stabili dacă acesta consumase alcool, droguri sau alte medicamente.

În urmă cu o săptămână, tânărul a trecut pe culoarea roşie a semaforului, e evitat în ultima fracţiune de secundă un pieton, dar s-a izbit violent într- o maşină. Femeia care se afla la volan şi soţul său din dreapta au murit pe loc.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Piaţa Romană din Capitală. Două benzi de circulaţie, blocate