Şoferul fără permis care a provocat un accident soldat cu trei morţi, arestat preventiv

Un bărbat de 28 de ani din municipiul Slatina, care a fost implicat duminică într-un accident rutier în timp ce conducea fără permis un automobil, a fost arestat preventiv luni, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

RomaniaTV.net
11 ian. 2016, 14:59
Şoferul fără permis care a provocat un accident soldat cu trei morţi, arestat preventiv

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au dispus, la data de 10 ianuarie 2016, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Micu Costinel-Florin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe„, precizează comunicatul Parchetului, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost prezentat luni cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Slatina, care a admis cererea procurorilor și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI BILANŢ TRAGIC al accidentului din Olt. Tânăra de 22 de ani, găsită inconştientă, a murit la spital

Conform referatului procurorilor, în dimineața zilei de duminică, 9 ianuarie, Micu Costinel-Florin, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Curtișoara, din cauza faptului că nu a redus în mod corespunzător viteza într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile și provocând astfel decesul a două persoane și rănirea altor trei.

Florin Costinel Micu nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care s-a produs accidentul rutier.

CITEŞTE ŞI Accident provocat de un ŞOFER FĂRĂ PERMIS. Doi tineri au MURIT, un altul este în COMĂ. VIDEO