Şoferul vinovat de carnagiul de pe DN1 a fost înmormântat într-un cimitir din Capitală VIDEO

Şase familii au stors până la ultima lacrimă la căpătâiul celor morţi în accidentul de acum trei zile de pe DN1. În Prahova, durerea celor cinci care au pierit nevinovaţi nu se poate descrie în cuvinte. Doi părinţi, copiii lor şi încă un prieten vor ajunge ţărână. Pe de altă parte, la Capela din sectorul 3 din Capitală, George Dumitru, şoferul sinucigaş care a provocat dezastrul a fost plâns de familie şi prieteni şi înmormântat fără slujbă.

RomaniaTV.net
30 sept. 2014, 12:32
Şoferul vinovat de carnagiul de pe DN1 a fost înmormântat într-un cimitir din Capitală VIDEO

George Dumitru, tânărul în vârstă de 28 de ani care a ales să se sinucidă, intrând cu maşina într-un alt autoturism şi ucigând cinci persoane, a fost înmormântat, marţi, la cimitirul Berceni 2 din Bucureşti.

Citeşte şi: Cum s-a produs teribilul accident de pe DN 1: SIMULARE VIDEO

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor calificat, ceea ce certifică intenţia lui George Dumitru de a se sinucide. Astfel, Biserica a refuzat rugămintea familiei de a-i face sinucigaşului o slujbă în biserică. La căpătâiul lui au plâns rude şi prieteni. Fosta lui iubită a venit deghizată la capela la care a fost depus trupul neînsufleţit al şoferului sinucigaş. 

Citeşte şi: DETALII în cazul TRAGEDIEI de pe DN1. Sinucigaşul a mers sute de metri pe contrasens cu FARURILE STINSE

Cu o viteză nebună, George Dumitru a intrat în plin, la întâmplare, cu autoturismul său într-o maşină care i-a ieşit în cale pe DN1. Tragedia s-a produs sâmbătă seară în judeţul Prahova, între Băneşti şi Floreşti, iar George Dumitru circula cu farurile stinse. Impactul a fost catastrofal. Atât şoferul sinucigaş, cât şi oameni aflaţi în maşina pe care a lovit-o intenţionat au murit. La necropsie, corpul şoferului sinucigaş arăta ca după o implozie. Legiştii au spus că nici după un accident feroviar nu au întâlnit aşa ceva.

În maşina care circula regulamentar se aflau Robert Gherghelaş (44 de ani), împreună cu prietenul său Florin Cioroba (44 de ani), fiul acestuia, un băieţel de doar 12 ani, iubita bărbatului, Nicoleta Mocanu (38 de ani) şi fata acesteia, Elena Buldan, o tânără de 19 ani.