Solidaritate într-un sistem cu probleme. Un doctor și-a împărțit salariul cu infirmierele

Un medic psihiatru din Vrancea și-a împărțit salariul cu infirmierele. La două zile după ce angajații spitalului au protestat pentru că le-au scăzut veniturile, dr. Mircea Duțescu a decis să-și împartă banii cu colegii aflați în suferință.

19 apr. 2018, 17:09
Solidaritate într-un sistem cu probleme. Un doctor și-a împărțit salariul cu infirmierele

Gest ieșit din comun al medicului psihiatru Mircea Duțescu, de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din comuna Dumbrăveni. După ce angajații spitalului au protestat de două ori în ultimele două săptămâni pentru că le-au scăzut în mod dramatic veniturile, medicul vrâncean a decis, într-un gest de mare omenie, să-și împartă salariul cu colegii aflați în suferință. Informația a plecat de la o angajată a spitalului, care a postat pe pagina de Facebook mulțumirile față de medic.

„Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viața lungă. Mulțumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești va mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris Mona Ramona Stănilă, potrivit vrancea24.ro.