Sondaj online: Ponta, următorul preşedinte al României

Victor Ponta este văzut de români drept viitorul preşedinte al României. Cel puţin aşa reiese în urma sondajului realizat de site-ul onlinereport.

RomaniaTV.net
02 feb. 2014, 14:19
Sondaj online: Ponta, următorul preşedinte al României

Mai precis, este vorba despre un sondaj online realizat în perioada 1 ianuarie – 1 februarie, participanţii fiind rugaţi să răspundă la întrebarea „Cine va fi viitorul preşedinte al României ?”. Iniţiativa celor de la onlinereport a fost primită cu mult interes, mii de persoane alegând să participe la acest studiu pe perioada celor 30 de zile de sondaj.

La final, Victor Ponta s-a plasat pe prima poziţie, întrunind cel mai mare număr de voturi. Clasarea pe prima poziţie a fost salutată de către susţinătorii premierului prin 2.500 de like-uri, la doar câteva minute dupa încheierea sondajului.

Prim-ministrul a devansat în preferinţele votanţilor nume grele precum Crin Antonescu sau Mihai-Răzvan Ungureanu, ultimii doi fiind deja înscrişi în cursa prezidenţială. Interesant este şi faptul că Mugur Isărescu sau Klaus Iohannis, ambii vehiculaţi drept potenţiali candidaţi la preşedinţie, nu au înregistrat suficiente voturi pentru a intra în topul final.

Sondajul a fost promovat intens în toate grupurile importante de pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, majoritatea votanţilor având vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.