Soprana Diana Croitoriu a încercat să SE SINUCIDĂ: „Peste câteva momente am să spun adio vieţii şi fiului meu”

Soprana Diana Croitoriu a postat recent pe Facebook un mesaj în care declara că o să se omoare. Fanii şi prietenii i-au anunţat soţul. Soprana a fost găsită în stare gravă şi a fost transportată de urgenţă la spital. 

22 sept. 2014, 14:49
Soprana Diana Croitoriu a încercat să SE SINUCIDĂ: „Peste câteva momente am să spun adio vieţii şi fiului meu”
UPDATE: Din fericire, vedeta a fost găsită în viaţă, după ce a luat un pumn de pastile. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, iar familia şi prietenii se roagă ca doctorii să o poată salva.
 
Peste puţin timp am să spun adio vieţii şi fiului meu. Viaţa în Franţa m-a omorât! Adio, o să ne vedem în Ceruri, o să mă reîntâlnesc cu Roxana Briban. Doamne iartă-mă! Diana„, a scris Soprana Diana Croitoriu pe Facebook.
 

Mesajul pare să fie un strigăt de ajutor sau chiar o tentativă de sinucidere. Acesta a fost postat în cursul zilei de luni pe Facebook, în franceză. Sopranaa Diana Croitoriu, în vârstă de 34 de ani, este stabilită în Franţa, la Charleville. Prietenii şi rudele artistei au apelat la poliţia locală franceză, încercând să o salveze.

Roxana Briban este numele sopranei românce care s-a sinucis în noiembrie 2010, după ce şi-a tăiat venele în apartamentul ei din Bucureşti, în urma unor depresii puternice. Imediat după postarea Dianei Croitoriu, prietenii şi familia au alertat autorităţile locale, în speranţa că mesajul postat pe pagina sopranei este cel puţin o glumă macabră sau doar o tentativă, în urma căreia artista ar putea fi găsită în timp util.