Sora Elenei Niţu, MESAJ SFÂŞIETOR pe Facebook: Dacă inima nu-ţi bate, nu te mai doare

Elena Niţu, o tânără de 18 ani, a murit marţi seară, într-un spital din Liverpool, unde fusese transferată duminică seară. Sfâşiată de durere, sora adolescentei a postat pe Facebook un mesaj emoţionant.

11 nov. 2015, 09:33
Sora Elenei Niţu, MESAJ SFÂŞIETOR pe Facebook: Dacă inima nu-ţi bate, nu te mai doare

Elena Niţu avea 18 ani şi a mers în Colectiv alături de iubitul său, Silviu Grecu. Acesta s-a salvat primul din infern, însă după trei minute a revenit în clubul în flăcări, de unde a tras-o afară pe Elena. Starea acesteia era însă foarte gravă, tânăra având arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului.

Iniţial, Elena a fost conştientă, iar la scurt timp după declanşarea incendiului la clubul Colectiv a ajuns şi familia sa. După decesul Elenei, sora ei, Georgiana Marina Niţu, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

„Să nu uitaţi că moartea înseamnă eliberare, că dacă inima nu-ţi bate, nu te mai doare!”, a scris fata pe contul ei de socializare.

Imediat după incendiu, Elena a fost internată la Spitalul de Arşi, iar sâmbătă a fost transferată, împreună cu alte 9 victime, în Marea Britanie, fiind internată la un spital din Liverpool. Din nefericire, arsurile grave suferite i-au adus sfârșitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Elena Niţu este a 49-a persoană care îşi pierde viaţa ca urmare a incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.

Vezi şi: Alex Pascu, MOMENT CUTREMURĂTOR pe patul de spital. „Foc! Fugiţi, oameni!”

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, miercuri, la 50.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă cinci au decedat, unul în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

În spitalele din Capitală mai erau internate, marţi, 76 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 în stare critică şi gravă, alţi 29 de pacienţi fiind spitalizaţi în unităţi sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elveţia şi Germania.