Sorin Grindeanu l-a numit şef la CNAS pe generalul în rezervă Marian Burcea

Marian Burcea a fost numit în funcția de membru al Consiliului de Administrație și președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), cu rang de secretar de stat.

17 mart. 2017, 21:27
Sorin Grindeanu l-a numit şef la CNAS pe generalul în rezervă Marian Burcea

Decizia de numire, semnată de prim-ministrul Sorin Grindeanu, a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Marian Burcea, director general adjunct al Casei de Asigurari de Sanatate a Armatei (OPSNAJ), a fost numit incepand de vineri, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, la propunerea ministrului Sanatatii, in functia de membru al consiliului de administratie si totodata de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, cu rang de secretar de stat. Burcea a fost numit in aceasta functie pentru un mandat de 4 ani, arată Hotnews.

Marian Burcea (60 de ani), de specialitate medic oftalmolog, este general de brigada medic (rez.) si conferentiar universitar doctor la la U.M.F. „Carol Davila” din Bucuresti.

El a fost director in cadrul Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii  Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.) din 2004 si pana in prezent.

Pana de curand, Burcea ocupa si functia de director medical la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti.