Soţia poliţistului pedofil, primele declaraţii: Sunt şi eu şocată, sunt distrusă, nu-mi vine să cred. Era gelos pe mine

Soţia poliţistului pedofil a acceptat să vorbească despre relaţia ei cu bărbatul care a îngrozit o ţară întreagă. Femeia spune că este în stare de şoc şi că niciodată nu a observat nimic în neregulă la el. Sunt de doi ani împreună şi nu-i vină să creadă ce s-a întâmplat. 

09 ian. 2018, 20:32
Soţia poliţistului pedofil, primele declaraţii: Sunt şi eu şocată, sunt distrusă, nu-mi vine să cred. Era gelos pe mine

„Eu sunt şocată la fel ca dumneavostră, altceva nu vă pot spune, eu sunt cu el de doi ani, nu sunt de foarte mult timp cu el, cam doi ani şi un pic, suntem căsătoriţi oficial. Eu am serviciu meu, el pe al lui, nu am simţit absolut nimic, nimic, sunt şi eu şocată, sunt distrusă, nu-mi vine să cred. Nu am fost o femeie care să stau să-l urmăresc, am fost serviciu- casă, serviciu- casă, ce era să fac? Aveam o mamă bolnavă, trebuia să am grijă de ea, nu am fost să stau să-i trag atenţia neapărat, se comportă normal”, a povestit la Antena3 soţia poliţistului pedofil. 

Întrebată dacă a observat ceva în neregulă la el, soţia poliţistului a mărturisit că era gelos din fire, dar că niciodată nu a avut un comportament nepotrivit. 

„Era aşa gelos pe mine, atâta tot, în rest nu. Nu am treabă eu cu astea, eu de doi ani îl cunosc. Sunt marcată”, a mai spus femeia. 

Vecinii sunt şi ei oripilaţi de gestul poliţistului. O vecină spune că nu l-a recunoscut la televizor şi în momentul în care s-a aflat identitatea lui a fost şocată.

„Pedofilul de la televizor e vecinul meu (nu l-am recunoscut inițial. Mi+am zis doar, în sinea mea, că ori e polițist, ori s-a uitat la prea multe filme polițiste – din pricina mănușilor și.. a ținutei întregi).

Omul vine dintr-o familie respectată, are copii (fete), nepoată (fată). Mă doare sufletul de acești oameni. Nu știu cum să mă port când voi da ochii cu ei. L-a lăsat nevasta și s-a țăcănit.

Un om „țăcănit” devine o problemă de rezolvat pentru societate. Dar nu de către el însuși, el nu mai gestiona situația. Putea fi.. taximetrist, profesor, psiholog sau potcovar. Orice minte poate suferi tulburări.

Problema este comunitatea din care face parte. Mai cu seamă că cea din care făcea el parte avea OBLIGAȚIA și RESPONSABILITATEA să-l testeze periodic.

Propunerea mea este să fie testat (neapărat și urgent) Danieleț. Și cei care aplică testele psihologice în instituțiile publice unde se cheltuie banii mei și ai tăi. Testați și închiși! Țăcăniții în centre specializate (ura colectivă de genul „să-l castreze”, „să înfunde pușcăria”… – cine??!! un nebun care nu mai are repere, care oricum nu pricepe??!!), iar vinovații să răspundă.

E necesar a fi tratată cauza, nu efectul. Sistemul defectuos e cauza, nebunul e efectul.
Suntem cu toții în pragul nebuniei din pricina unui sistem dezechilibrat. La care noi participăm prin nepăsare, prin indolență
„, a scris femeia pe Facebook. 

Vezi şi: Primele declaraţii ale poliţistului acuzat de pedofilie, filmul atacului. Declaraţii halucinante ale lui Eugen Stan

Eugen Stan, poliţistul acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală, a fost arestat marţi pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6.

Eugen Stan a fost reţinut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

„La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”, anunţă Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi: Percheziţii acasă la poliţistul pedofil, detalii şocante ies la iveală. Fetiţa a fost sărutată pe gură şi atinsă în zonele intime

Conform sursei citate, „în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift şi pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani”.

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare”, precizează Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază.

Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre poliţistul pedofil. Colegii îl porecliseră Violatorul din 2015

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Ghencea şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.

Agresiunea a avut loc vineri, când doi copii în vârstă de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual în liftul unui bloc din Ghencea. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii şi-a recunoscut fapta, dar şi un viol comis în 2012