Soţul Andreei Esca, scandal total cu poliţia. S-a lăsat cu dosar

Compania condusă de soţul Andreei Esca a declarat război Poliţiei Locale, deschizând chiar şi un proces, pentru anularea unei amenzi.

20 oct. 2017, 08:14
Soţul Andreei Esca, scandal total cu poliţia. S-a lăsat cu dosar

O sancţiune aplicată ilegal de Poliţia Locală Sector 3 Bucureşti i-a determinat pe Alexander Eram şi asociaţii săi să deschidă un proces, pe care afaceriştii l-au câşigat recent. Astfel, societatea condusă de soţul Andreei Esca a obţinut anularea amenzii, însă nu a reuşit să recupereze banii, urmând, probabil, să facă acest lucru în urma unui nou proces.

Citeşte şi Tudor Chirilă, îndrăgostit nebuneşte de Andreea Esca. De ce l-a refuzat prezentatoarea PRO TV

„Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive a intimatei (Poliţia Locală – n.r.) în ceea ce priveşte capătul de cerere privind restituirea sumei de 1875 lei achitată cu titlu de amendă. Respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1875 lei achitată cu titlu de amendă, ca fiind introdus împotriva unei persoane fără legitimare procesuală pasivă. Admite plângerea contravenţională formulată de către petenta … (firma reprezentată de Alexander Eram – n.r.), în contradictoriu cu intimata DIRECTIA GENERALA DE POLITIE LOCALA SECTOR 3. Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor seria DCDP nr. 1010074 din data de 26.01.2017. Exonerează petenta de la sancţiunile aplicate prin acesta. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti”, au dispus magistraţii.

Citeşte şi Andreea Esca, aşa cum n-ai mai văzut-o NICIODATĂ. Imagini emoţionante FOTO

Andreea Esca şi omul de afaceri Alexandre Eram sunt căsătoriţi de 17 ani şi au împreună doi copii: Alexia şi Aris. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000, cu câteva zile înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Alexandre Eram este român prin adopţie.