Spectacolul „Momente si Schite de I.L.Caragiale” organizat de Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion

Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion, Fundaţia Calea Victoriei şi Cercul Militar Naţional vă invită marţi, 7 iunie, orele 19.00, la spectacolul MOMENTE ŞI SCHIŢE de I.L. Caragiale.

RomaniaTV.net
03 iun. 2016, 13:26
Spectacolul „Momente si Schite de I.L.Caragiale” organizat de Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion

Studenţii anului I de la specializarea Actorie, clasa profesorilor Mihaela Triboi şi Silvia Ciobanu, prezinta marţi, 7 iunie, orele 19.00, spectacolul MOMENTE ŞI SCHIŢE de I.L. Caragiale

Spectacolul va fi jucat pe scena Sălii de spectacole „Eusebiu Ştefănescu” a Cercului Militar Naţional (Bulevardul Regina Elisabeta) în cadrul Festivalului „Luna Bucureștilor” – ediţia a VI-a, organizat de Fundaţia Calea Victoriei sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta.

Pentru mai multe detalii accesati pagina web: http://bpuh.hyperion.ro/spectacol-al-facultatii-de-arte-la-centrul-militar-national/

 

Lungmetrajul „DUBLU”, regizat de Catrinel Danaiata, premiera internationala la Festivalul International de Film de la Karlovy Vary (1-9 iulie 2016)

Lungmetrajul „DUBLU”, regizat de Catrinel Dănăiață, profesor la Facultatea de Arte a Univ. Hyperion, va avea premiera internațională în cadrul celei de-a 51-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary (1-9 iulie 2016)

Filmul a fost inclus în competiția „East of the West”, secțiune dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea film. În cadrul competiției sunt incluse producții din Europa Centrală și de Est, Balcani, Grecia, Turcia, dar și din țări ale fostului bloc sovietic.

Pentru mai multe detalii accesati pagina web: http://bpuh.hyperion.ro/filmul-dublu-premiera-la-festivalul-international-de-film-de-la-karlovy-vary/

 

Festivalul „Hyperion iese la Godot”, ediţia 2016

Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion, în parteneriat cu Godot Cafe-Teatru, vă prezintă Festivalul Școlilor de Teatru „Hyperion iese la Godot”organizat în perioada 6-12 iunie 2016. Aflat deja la a III-a ediţie, proiectul îmbină educația și cultura, devenind un festival de teatru pentru un public variat, dar şi un eveniment dedicat dezvoltării personale prin mijloace de educaţie alternativă specifice domeniului teatral.

Pentru mai multe detalii accesati pagina web: http://bpuh.hyperion.ro/festivalul-hyperion-iese-la-godot-editia-2016/