Starea generală a copilului din Oradea internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” nu s-a modificat

Starea generală a copilului care a fost adus vineri de la Oradea la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală nu s-a modificat, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Florin Bica.

05 feb. 2018, 12:51
Starea generală a copilului din Oradea internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” nu s-a modificat

„Pentru moment starea generală a copilului nu s-a modificat. Este hrănit corespunzător pentru a recupera dezechilibrele şi se iniţiază un program de kinetoterapie pasivă. Referitor la bucata de os din craniu, aceasta nu este indicat să mai fie folosită la patru luni de la operaţie, acoperirea creierului realizând-se cu mijloace artificiale”, a informat Bica, potrivit Agerpres.

Presa a relatat despre cazul acestui copil, victimă a unui accident rutier, care a fost externat din Spitalul de la Oradea, deşi se afla în stare foarte gravă, iar familia a fost pusă să plătească spitalizarea.

Băiatul de nouă ani, care ar fi fost trimis acasă de medicii de la Spitalul Municipal din Oradea, deşi se află în comă, a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, fiind în stare vegetativă. Copilul a fost adus în Capitală cu un elicopter SMURD.

Citeşte şi Copilul din Oradea trimis acasă de medici, deşi era în comă, adus în Bucureşti. Ministrul Sănătăţii: Spitalul a acţionat legal