STEAUA – CSU CRAIOVA 2-1: Oaspeţii au contestat golurile steliştilor

Steaua s-a impus în fața formației CS U Craiova cu scorul de 2-1 și se distanțează la șase puncte în fruntea clasamentului.
Romania TV
02 oct. 2016, 14:50
STEAUA - CSU CRAIOVA 2-1: Oaspeţii au contestat golurile steliştilor

STEAUA – CSU CRAIOVA 1-1

 

Formaţia FC Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

De la revenirea Ştiinţei pe prima scenă din 2014, Steaua şi CS Universitatea s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 1, de trei ori s-au impus roş-albaştrii, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. 

Ultima oară când craiovenii s-au bucurat de un succes în Liga 1 în faţa rivalilor „roş-albaştrii” s-a consemnat pe 1 septembrie 2002, FC U Craiova – Steaua 3-1 (dublă Verdeş, Sava / Claudiu Răducanu), antrenorul gazdelor fiind Emil Săndoi. Au urmat 5 remize şi 14 victorii pentru bucureşteni, printre cele 14 succese din campionat numărându-se şi cel din 29 august 2004, Steaua – FC U Craiova 5-0, rezultat care a consemnat cea mai mare diferenţă de scor din disputele directe.

Min. 75: 2-1, Boldrin transformă un penalty pentru Steaua

Info: Gigi Becali a anunţat primă de 2000 de euro la victorie, plus alte 2000 de eurola fiecare două goluri marcate.

Min. 40: 1-1, Craiova egalează prin Vătăjelu.

Florin Tănase este scos pe targă şi a fost înlocuit cu Dennis Man. Se pare că fostul jucător al Viitorului s-a accidentat destul de grav.

Steaua – CSU Craiova 1-0 (De Amorim 17)

Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Toșca, Moke, Momcilovici – Muniru, Bourceanu – De Amorim, Boldrin, Ad. Popa – Fl. Tănase
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Man, Golubovici, Jakolis, Ov. Popescu, Enache

CS U Craiova: Calancea – Briceag, Kelici, Acka, Vătăjelu – Băluță, Zlatinski, Rocha – Gustavo, A. Ivan, Măzărache
Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Graca, Bancu, Manea, Screciu, Kay

VEZI AICI LIVE VIDEO

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Deşi Arena Naţională nu va fi plină duminică seara, peste 130 de poliţişti din Bucureşti au fost mobilizaţi în scopul de a asigura măsuri de ordine şi siguranţă rutieră în zona stadionului. De asemenea, în jur de 300 de jandarmi vor avea rolul de a aplana eventualele conflicte care ar putea izbucni pe arenă sau în afara ei.„Poliţiştii vor acţiona, atît pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cît şi în alte zone de interes operativ, asigurînd, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, politiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmînd a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor”, se arată în comunicatul remis de Poliţia Capitalei.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roş-albaştrilor, a declarat că partida care se va disputa duminică, pe Arena Naţională, nu reprezintă un derby.

„Nu vreau să fiu obraznic, dar nu cred că este un derby cu Craiova. E un derby de clasament, că joacă primele două locuri. Eu sper la o asistenţă de pînă în 10.000 de fani. Mai mulţi nu cred că se vor aduna. 

Cred că diferenţa de valoare în considerabilă. Deşi ei trec printr-o perioada bună, au un lot tînăr, un antrenor priceput. Dar nu cred neapărat într-o concurenţă pentru titlu. Cred că CSU Craiova, dacă joacă în continuare aşa, poate să prindă playoff-ul, dar nu este o contracandidată la titlu”, a declarat Duckadam.

Steaua – CS U Craiova, din etapa a 11-a a Ligii 1, se va juca duminică, 2 octombrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

CA a decis cine va arbitra derby-ul acestei etape, de la Bucureşti. Radu Petrescu va fi cel care va oficia meciul din etapa a 11-a a Ligii 1. Centralul a fost implicat într-un scandal la un meci al lui Dinamo, cînd „cîinii” au fost învinşi de CFR Cluj cu scorul de 2-0, iar trei jucători şi antrenorul de pe atunci, Mirea Rednic, au fost eliminaţi. Pe tunel, mai mulţi fotbalişti au strigat către Petrescu: „E stelist, bă!”

STEAUA-CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Oltenii se pregătesc intens pentru partida cu vicecampioana României. Suporterii speră la o victorie şi au anunţat că vor fi prezenţi în număr mare pe Arena Naţională.

STEAUA-CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. De altfel, fanii au intrat în febra partidei încă de vineri. Peste 20 de ultraşi au fost la antrenament şi i-au încurajat pe elevii lui Gheorghe Mulţescu. Suporterii au cîntat minute în şir şi au scandat inclusiv trivialităţi la adresa Stelei.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2016. 

STEAUA-CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Fanii au afişat chiar şi un banner jignitor la adresa roş-albaştrilor: „Faceți Oltenia mândră! Învingeți instinctul de turmă”. De precizat că respectivii suporteri au susţinut, pînă în 2013, pe FC U Craiova, după care au trecut de partea lui CS U, echipă nou înfiinţată.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte de vacanța de vară
Capital.ro
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. E obligatoriu să țină cont de toți vecinii
Playtech.ro
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ când era ÎN ÎNCHISOARE
DailyBusiness
Premieră în România! Categoriile de români care se vor bucura de încă o zi liberă în 2024!
Adevarul
Turist speriat de prețurile din centrul unui mare oraș din România: „E prea mult“
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Un nou aeroport apare în România. Orașul în care se va putea ajunge în zbor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
Radu Mazăre, tătic pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului + Ce nume a ales
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mesajul Regelui Charles după tragedia din Papua Noua Guinee: „Am asistat. Eu și soția mea...”. Ce atitudine are monarhul vizavi de ravagiile făcute de alunecarea de teren
Capital.ro
Se impune restricție prin lege în România. VECINII NU mai au voie să-ți facă asta
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Supermarketuri germane renunță la numerar: Tranzacțiile se fac doar cu cardul sau aplicații mobile
MediaFlux
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'