STEAUA RAPID 1-3: Bătaie generală în tribune, meciul a fost întrerupt în mai multe rânduri. S-au folosit gaze lacrimogene UPDATE

Partida dintre CSA Steaua și Academia Rapid a fost umbrită de evenimentele reprobabile, care i-au avut protagoniști pe ultrașii celor două fomații. Pe teren, s-a impus echipa din Giuleşti, în tribune s-au impus forţele de ordine, care au folosit scuturile, bastoanele şi gazele lacrimogene pentru a restabili ordinea. Au fost aproape 37.000 de oameni în tribune, iar atmosfera a adus aminte de meciruile de altădată.

14 apr. 2018, 15:21

Formaţia Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectatori, conform anunţului făcut la staţia de amplificare a stadionului din Capitală.

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Daniel Niculae ’41, Burlacu ’55 şi Vlada ’60. Pentru Steaua a înscris Predescu, în minutul 45+7, dintr-un penalti acordat de centralul Marcel Bîrsan pentru un henţ făcut de Goge.

Derby-ul de pe Arena Națională a fost condimentat cu de toate, exact ca în duelurile din anii ’90, când cele steliștii și rapidiștii se înfruntau la vârf pe prima scenă. Nu au lispit coregrafiile spectaculoase, torțele, şi, din păcate, incidentele sau momentele tensionate.

Academia Rapid e pe primul loc, cu 59 de puncte, în timp ce Steaua e pe 2, cu 54 de puncte și un meci mai puțin. 


UPDATE: Final de meci, Rapid se impune cu 3-1.

UPDATE: Noi incidente în tribune, s-au folosit gaze lacrimogene, mulţi suporteri părăsesc stadionul.

UPDATE: CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID LIVE VIDEO ONLINE 2018: 1-3, GOOL Rapid, prin Vlada, suporterii reiau scandalul în tribune, meciul este oprit din nou.

UPDATE: CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID LIVE VIDEO ONLINE 2018: 1-2, marchează Burlacu.

UPDATE: CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID LIVE VIDEO ONLINE 2018: 1-1, GOOOL STEAUA din penalty chiar în ultimul minut al primei reprize. Bătăile continuă în tribune. 

UPDATE: CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID LIVE VIDEO ONLINE 2018: 0-1, GOOOOOOL Niculae. Bătăile se reiau în tribune, revin scutierii.

UPDATE: Forţele de ordine reuşesc să restabilească ordinea. După mai bine de zece minute în care nu s-a jucat deloc, partida a fost reluată în acest moment! Numeroși suporteri au fost evacuați după incindentele create în urmă cu câteva minute. Câțiva copii au fost duși și ei către ambulanțe.

UPDATE: meci întrerupt, bătaie generală, Pancu şi Lăcătuş încearcă să calmeze spiritele. Scene reprobabile pe Arena Națională: cele două galerii s-au luat la bătaie. Sunt scene demne de război pe stadion în aceste momente! Steliștii au năvălit din propria peluză și i-au atacat pe fanii Rapidului. 

UPDATE: Atmosferă incandescentă în tribune. Fanii giuleşteni au afişat un banner care înfăţişează vedetele echipei, în timp ce suporterii stelişti încă pregătesc scenografia. Gabi Balint şi-a adus aminte de momentele în care şuta spre poarta lui Goycoechea şi a trimis în tribune câteva mingi cu autografe.19:40 Atmosferă incandescentă în tribune. Fanii giuleşteni au afişat un banner care înfăţişează vedetele echipei, în timp ce suporterii stelişti încă pregătesc scenografia. Gabi Balint şi-a adus aminte de momentele în care şuta spre poarta lui Goycoechea şi a trimis în tribune câteva mingi cu autografe.


STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Marcel Bârsan, arbitru de Liga 1, va conduce meciul STEAUA RAPID, ajutate de asistenţii Andrei Constantinescu şi Vlad Barleanu. DIGI SPORT transmite, sâmnătă, de la ora 19:45, STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO.TEAUA – RAPID

STEAUA: Iancu – Băierean, Pădureț, Sitaru, A. Grigore – Olaru, Vâlcea – Zeciu, Răsdan, Predescu – Mirea.

RAPID: Ciuculescu – I. Voicu, A. Iacob, D. Bratu, Lădaru – A. Burlacu, Al. Duriță, V. Maftei, Goge – Vlada, D. Niculae.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. STEAUA și RAPID speră că Ionuț Lupescu le va invita în Liga 2 în sezonul următor, dacă va câștiga alegerile, datorită unor mesaje încurajatoare pe care le-au primit în perioada asta de la candidat și de la echipa lui. Rețeta pe care a aplicat-o FRF în cazul CSU Craiova poate fi repetată în curând și cu alte grupări invitate în eșalonul secund. Şi Răzvan Burleanu a găsit o portiță ca ambele să poată promova: „Cine are echipă în Liga Elitelor U19, poate primi invitație în Liga 3”. Regulamentar, echipa care va câștiga Liga4 București va obține dreptul de a disputa un baraj de promovare în Liga 3, tur-retur, cu reprezentanta județului Giurgiu. După sezonul regulat, primele patru clasate intră în play-off cu 4, 3, 2 şi, respectiv, 1 punct. STEAUA – RAPID, derby-ul anului 2018, se joacă în LIGA 4, sâmbătă, de la ora 19:45, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Aproape 700 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal STEAUA RAPID 2018 LIGA 4. Accesul suporterilor RAPID se va face doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, în timp ce intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor STEAUA. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 17:45, doar pe bază de bilete sau invitaţii. DIGI SPORT transmite, sâmnătă, de la ora 19:45, STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Lovitura de start a meciului STEAUA RAPID va fi dată de cei doi căpitani ai marii echipe a roș-albaștrilor, Ștefan Iovan, căpitanul de la Sevilla, și Tudorel Stoica, căpitanul acelei generații. În pauză vor urma mai multe premii, dar și o reprezentație a celor de la Detașamentul Drill-Team al Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul. STEAUA – RAPID, derby-ul anului 2018, se joacă în LIGA 4, sâmbătă, de la ora 19:45, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Echipele probabile la meciul STEAUA – RAPID

STEAUA: Chiș – Boerean, Pădureț, Sitaru, Grigore – Răsdan, Constantinescu, Olaru, Vâlcea, Predescu – Camara. Antrenor: Ion Ion.

RAPID: Ignat – Boian, Iacob, D. Bratu, Lădaru – Burlacu, Duriţă, Grigore, Goge – D. Niculae, Vlad. Antrenor: Constantin Schumacher.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. STEAUA RAPID, derby-ul anului 2018, se joacă în LIGA 4, sâmbătă, de la ora 19:45, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. STEAUA şi RAPID sunt pe primele locuri în LIGA 4. DIGI SPORT transmite STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO.