STEAUA – VILLARREAL 1-1: Remiză preţioasă în Europa League

Steaua a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia spaniolă Villarreal, în etapa a doua a grupei L a Ligii Europa.

29 sept. 2016, 09:47
STEAUA – VILLARREAL 1-1: Remiză preţioasă în Europa League

STEAUA – VILLARREAL 1-1. Steaua și Villarreal au terminat la egalitate în cea de-a doua etapă din Grupa L din Europa League, scor 1-1.

CLASAMENT DUPĂ DOUĂ ETAPE

LOC / ECHIPĂ GOLAVERAJ PUNCTE
1. Villarreal 3-2 4
2. Osmanlispor 3-2 3
3. FC Zurich 3-3 3
4. Steaua 1-3 1

 


Min. 90: STEAUA – VILLARREAL 1-1,  FC Zurich – Osmanlispor 2-1

Min. 50: Steliştii au cerut un penalty, după ce balonul centrat de De Amorim l-a lovit în mână pe Rukavina.

Min. 45: STEAUA – VILLARREAL 1-1. In celalalt meci al grupei, FC Zurich – Osmanlispor 1-0.

Min. 20: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA, Muniru aduce egalarea!

Min.10: Villarreal deschide scorul prin Borre.

Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca (cpt), Momcilovici – Bourceanu, Sulley Muniru – A. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovici
Rezerve: Stăncioiu – Mitrea, Tudorie, Fl. Tănase, Jakolis, Achim, Ovidiu Popescu.

Villarreal: Fernandez – Rukavina, Musacchio, Bonera, Jose Angel – Jonathan dos Santos, N’Diaye, Soriano, Cerișev – Borre, Bonera
Rezerve: Gaspar, Alvaro, Hernandez, Bakambu, Castillejo, R. Soriani, Barbosa

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV. 

Gigi Becali nu mai e așa sigur că Denis Alibec va veni la Steaua din iarnă, însă spune că a intrat pe fir pentru repatrierea lui Claudiu Keșeru, care nu e într-o perioadă prea bună la Ludogoreț.

„Astra probabil s-a folosit de noi. Au făcut propagandă cu Steaua pentru a-l vinde pe jucător în străinătate. Eu nu mă supăr dacă s-au folosit de noi. Eu cred 90% că Alibec va veni la Steaua. E posibil să-mi fi întins o capcană Dumnezeu. Am vorbit cu mama lui Alibec și i-am spus că nu știu ce se întâmplă. Nu am telefonul jucătorului să-l sun.

«Bizonul» (n.r. Gnohere) rămâne în planurile noastre. Și dacă iau 7 atacanți, Gnohere va veni la Steaua. Dacă-l aveam pe «Bizon» era alta soarta partidei de diseară. Îl avem variantă și pe Keșeru din iarnă. Azi a apărut varianta asta. El termină cu bulgarii în iarnă. 3-4 atacanți o să iau în frunte cu «Bizonul»”, a declarat Becali la Digisport.

Becali l-a dorit pe Keşeru şi în vară, dar negocierile au căzut din cauza salariului pe care îl are atacantul, 60.000 de euro pe lună. Vârful a jucat la Steaua între ianuarie 2014 şi februarie şi 2015 şi a marcat 28 de goluri în 48 de partide, fiind unul dintre cei mai apreciaţi stelişti.

Keșeru are opoziție la Steaua și din cauza cuplului Reghecampf – MM Stoica, care n-ar mai dori să aducă la echipă fotbaliști care au mai evoluat în trecut la roș-albaștri.

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV. 

Spaniolii au câștigat prima etapă cu FC Zurich, scor 2-1, în timp ce roș-albaștrii au pierdut în Turcia, pe terenul lui Osmanlispor, scor 0-2.

Villarreal are un moral foarte bun înaintea jocului cu Steaua, după ce în ultima etapă din Spania au câștigat cu 3-1 în fața Osasunei, iar în urmă cu o etapă au remizat pe terenul lui Real Madrid, scor 1-1.

De partea cealaltă, Steaua se chinuie în Liga 1, unde a câștigat foarte greu ultima partidă cu FC Voluntari, scor 3-2, iar în urmă cu o etapă a pierdut pe teren propriu în fața ardelenilor de la CFR Cluj.

Echipele probabile:

Steaua: Fl. Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovici – Muniru, Bourceanu – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Fl Tănase

Villarreal: Fernandez – Rukavina, Bonera, V. Ruiz, J. Angel – Jonathan, N’Diaye, R. Soriano, Cerișev – Borre, Bakambu 

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV. Ce cote sunt la pariuri

După eşecul din meciul cu CFR Cluj (1-2) şi victoria chinuită, 3-2 cu FC Voluntari, Steaua revine la grupele UEFA Europa League. Reghecampf speră la o victorie în faţa spaniolilor de la Villarreal, însă s-ar mulţumi şi cu o remiză pe Arena Naţională.

„Întâlnim favorita grupei noastre, Villarreal, o echipă foarte bună care are un parcurs bun în campionatul Spaniei. Va fi un meci foarte dificil pentru noi… şi fac o paranteză pentru specialiştii din studiourile de televiziune… o să ne apărăm, să nu mai facem greşeli şi o să încercăm să nu câştigăm meciul ca să nu îi deranjăm pe specialişti…Glumesc, normal. Noi ne dorim să câştigăm mâine seară, să facem un meci foarte bun pentru că este foarte important pentru jucători şi pentru fanii echipei noastre, atâţia câţi mai sunt. 

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV. Sper să ieşim de pe teren cu un rezultat pozitiv. Îmi doresc ca jucătorii să dea dovadă de maturitate, să nu fie crispaţi sau emoţionaţi. În primul rând pe faza de apărare trebuie să dea dovadă de profesionalism pentru că în ultimele meciuri am luat goluri foarte uşor. Şi nu mă refer doar la cei patru fundaşi, ci la toată echipa. Orice rezultat pozitiv va fi bun pentru noi. Şi un meci egal mâine seară ar fi foarte bun. Mai ales că urmează dubla cu Zurich şi meciul retur cu Osmanlispor. Deci orice rezultat pozitiv mâine seară va fi bun”, a spus tehnicianul.

Problemele de lot îl vor forţa pe antrenorul roş-albaştrilor să schimbe din nou primul unsprezece. În absenţa lui Enache, suspendat după eliminarea din meciul cu Osmanlispor, Tamaş va fi folosit pe postul de fundaş dreapta în duelul cu Villarreal.

Evoluţiile Stelei din ultima perioadă i-au determinat pe fanii roş-albaştri să nu se înghesuie la casele de bilete. Doar primul inel al Arenei Naţionale a fost deschis pentru confruntarea cu Villarreal, la care sunt aşteptaţi 15.000 de suporteri.

În prima partidă din grupele UEL, Steaua a pierdut la Ankara, scor 0-2, cu Osmanlispor.

Steaua nu a reuşit să marcheze în poarta lui Villarreal în dubla din 2005, din optimile Cupei UEFA. A fost 0-0 pe Ghencea şi 2-0 pentru spanioli pe El Madrigal.

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV Echipele probabile:

Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic – Muniru, Bourceanu – Adi Popa Boldrin, De Amorim – Fl. Tănase

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Villarreal: Fernandez – Rukavina, Bonera, V. Ruiz, J. Angel – Jonathan, N’Diaye, R. Soriano, Cherysev – Borre, Bakambu

STEAUA-VILLARREAL LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Laurenţiu Reghecampf a prefaţat meciul cu Villarreal, din Europa League. În ciuda jocurilor slabe din ultima perioadă, tehnicianul vicecampioanei speră că fotbaliştii săi au învăţat din greşelile din partidele recent încheiate.

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV. Reghe despre meciul cu Villarreal: „Nu este un moment prost al nostru, chiar dacă avem anumite probleme de lot. Avem jucători care nu vor putea evolua diseară. Sper ca cei care vor intra pe teren să dea dovadă de maturitate, iar în faza de apărare de profesionalism. Trebuie să tratăm faza defensivă mult mai bine, am luat uşor goluri. Sînt sigur că reacţia jucătorilor va fi alta cu Villarreal. Va fi foarte greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să intrăm bine în meci, să nu fim crispaţi, să jucăm fotbal. Sînt sigur că la meciul din Europa League jucătorii mei vor avea altă ambiţie. „

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV: „Fotbaliştii ştiu ce înseamnă să fii la Steaua: cînd ai evoluţii bune, devii un jucător important. Cînd ai prestaţii slabe, trebuie să te aştepţi să ai parte de reacţii negative. Eu nu cred că fotbaliştii mei sînt afectaţi de ceea ce declară patronul”.  

STEAUA – VILLARREAL LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE. LIVE STREAMING PRO TV: „Orice rezultat pozitiv cu Villarreal este bun pentru noi. Este o echipă care are un anumit statut, va fi greu şi pentru noi, şi pentru Astra. „Nu ştiu nimic despre transferul lui Denis Alibec. Aseară am fost în cantonament, nu l-am urmărit pe Denis Alibec. Este un jucător pe care îl doresc foarte mult, dar trebuie să vedem că a semnat” „Ambele meciuri sînt importante, atît cel din Europa League, cît şi cel contra lui CS U Craiova. Important e ca acest sezon să îl terminăm pe primul loc, chiar la mare distanţă de locul secund. Chiar dacă este greu pentru jucători, nu avem cum să nu îi ţinem în cantonament pentru că avem meciuri din 3 în 3 zile”

Cum a fost in primul meci

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE, LIVE STREAMING PRO TV. Steaua revine in grupele Europa League cu un meci mai greu decat se asteapta fanii. Osmanlispor – Steaua va fi la PROTV in aceasta seara de la 10v.

UPDATE: Osmanlispor – Steaua, scor 2-0. 

Golurile au fost marcate de Diabate ’64 (penalti) şi Umar ’74.

Steaua a jucat a doua repriză cu un jucător mai puţin, după ce în prelungirile primei părţi a fost eliminat Gabriel Enache.

Jucătorul Gabriel Enache a fost eliminat în prelungirile primei reprize din meciul Stelei cu Osmanlispor, din prima etapă a grupei L a Ligii Europa, scor 0-0 la pauză.

Enache a primit cartonaşul roşu pentru că a lovit un adversar fără minge.

 

Osmanlispor a terminat campionatul trecut pe 5 si e neinvinsa in noul sezon din Turcia.  

OSMANLISPORT STEAUA. Vali Argăseală este optimist: „Steaua are un avantaj”   

De altfel, Osmanlispor a pierdut un singur meci din ultimele 26, adica din ianuarie incoace! Defensiva batrana a turcilor a luat doar 2 goluri in ultimele 8 meciuri.

Primul 11 al echipei din Ankara este evaluat la 21 de milioane! Turci anunta ca Rusescu va fi frezerva camerunezului de 34 de ani cu sezoane in Primera, Webo.

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE, LIVE STREAMING PRO TV. Tehnicianul a recunoscut că, deși a plecat în Turcia cu gândul la victorie, și un rezultat de egalitate l-ar mulțumi în fața echipei lui Raul Rusescu.

Pentru noi incepe o noua perioada, e foarte important sa avem parte de un rezultat pozitiv. Probabil ca ei au individualitati, dar ca echipa nu cred ca au echipa pe care noi o avem. Sper ca acest lucru sa se vada in meci, sper ca jucatorii nostri sa dea dovada de maturitate si, la sfarsitul celor 90 de minute, sa ne bucuram si sa avem parte de un rezultat pozitiv.

OSMANLISPOR STEAUA. Reghecampf se teme: „Nu am avea nicio şansă!”


Cred ca motivatia e foarte buna si nu ar trebui sa fac eu nimic in plus. E o placere sa joci la acest nivel si sper ca emotiile sa nu-i copleseasca pe jucatorii nostri. Clar am venit sa castigam aici. Pe mine asta ma intereseaza si asa abordam fiecare meci.

Deocamdata, singura favorita din grupa e Villarreal. Acest prim meci e foarte important, mai ales daca acel meci se joaca impotriva echipei cu care, pe hartie, te lupti pentru locul al doilea. De aceea spun ca si un egal e bun pentru noi„, a spus Reghecampf înaintea meciului.

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE, LIVE STREAMING PRO TV. Roș-albaștrii vor juca diseară, la Ankara, de la ora 22:00, primul meci din actuala ediție a EL contra turcilor de la Osmanlispor. Partida, care va fi ÎN DIRECT la ProTV, este considerată una extrem de importantă de către Laurențiu Reghecampf.

”Pentru noi începe o perioadă foarte importantă. Am venit să câștigăm, dar și o remiză ar fi un rezultat pozitiv, pentru că Villarreal e favorita grupei. Pe hârtie, noi ne batem pentru locul doi cu Osmanlispor. Sper foarte mult să ne calificăm din grupă și să avem posibilitatea să jucăm iarăși în primăvara europeană. 

Va fi un meci foarte greu. Este o echipă care nu are experiența noastră și mă refer la experiența internațională. Probabil ei au jucători foarte buni, care au jucat la un nivel foarte înalt și au avut meciuri de acest gen, dar ca echipă nu au experiența pe care noi o avem.
Ei au o echipă destul de ofensivă. Se bazează foarte mult pe explozia unor jucători din bandă și pe tehnica unor jucători de la mijloc”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința oficială de presă, de dinaintea confruntării.
 
Partida dintre Steaua și Osmanlispor se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:05 și va fi în format live text RomaniaTV.net.
 
Steliștii vor avea o misiune dificilă în plus și prin faptul că-l vor avea adversar chiar pe Raul Rusescu, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei în perioada în care atacantul a îmbrăcat tricoul roș-albastru. Rusescu este anunțat titular.
 
Una peste alta, Steaua și-a propus o nouă calificare de faza grupelor, mai ales că are 4 calificări din 8 în primăvara Europa League.
 
OSMANLISPOR – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE, LIVE STREAMING PRO TV.  Formațiile probabile
 
Osmanlispor (1-4-2-3-1): Karcemarskas – Vrsajevic, Prochazka, Curuksun, Tiago Pinto – Cagiran, Guven – Umar, N’Dyale, Delarge – Rusescu
Antrenor: Mustafa Akcay
 
Steaua (1-4-2-3-1): Fl. Niță – Enache, Tamaș, Moke, Toșca – Bourceanu, Muniru (Achim) – Adi Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf
 
Stadion: Osmanlispor (Ankara)
 
Arbitru: Tobias Welz
Asistenți: Jan Seidel și Rafael Foltyn (toți din Germania) 

Osmanlispor – Steaua, joi, 22:05, în Grupa L din Europa League 

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE, LIVE STREAMING PRO TV. Gigi Becali spune că a trecut peste dezamăgirea provocată de înfrângerea drastică suferită la Bucureşti în partida cu Manchester City (0-5) şi e încrezător că Steaua se va impune fără probleme în primul meci din grupele Europa League, cu turcii de la Osmanlispor.

„Voi credeţi că patronul stă ca prostul şi nu ştie nimic?!”
Deşi mai sunt peste 24 de ore până la ora partidei de la Ankara, Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al Stelei, precizând că i-a transmis lui Reghecampf doar numele a patru jucători pe care vrea să îi vadă în teren. Mai mult, Becali a vorbit şi despre probabil prima schimbare pe care Steaua o va face în repriza secundă, în cazul în care nu intervine ceva neprevăzut: Florin Tănase în locul lui William de Amorim.

„Eu nu cunosc echipa aia (n.r. Osmanlispor) şi am fost puţin dezamăgit şi mi-a fost teamă după ce am mâncat bătaia pe care am mâncat-o cu City. Dar după ce i-am văzut cu Manchester United, când puteau să le dea şi lor cinci, mi-am revenit.

Am bază în ăia trei: Boldrin – care este dirijorul operei, Popa – care este ucigaş şi De Amorim, care e mângâietorul, cum să-i zic. Tănase o să joace a doua repriză, cred.

Moke va fi fundaş central, Toşca va fi fundaş stânga. Lângă Bourceanu va fi ori Achim, ori Muniru. În repriza a doua vor intra Tănase

I-am zis să facă echipa cum vrea el, dar patru jucători trebuie să joace: Popa, Boldrin, De Amorim şi Tănase.

Eu nu am dat pe un jucător două milioane de euro ca să-l distrug. Reghe a făcut o strategie şi mi-a zis că o să joace cu De Amorim şi îl bagă pe Tănase în a doua repriză. Dar ce credeţi voi că nu ne consultăm? Că patronul stă ca prostul şi nu ştie nimic? Eu stau şi mă gândesc, mă concentrez, ca să trimit energii pozitive, să câştigăm”, a declarat Becali la Digi Sport.

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE EUROPA LEAGUE, LIVE STREAMING PRO TV.  Grupă Steaua Europa League

Grupa L
Villarreal
Steaua
Zurich
Osmanlispor

Meciuri Steaua în grupele Europa League (Grupa L)

  • 15 septembrie: Osmanlispor FK – FC Steaua Bucureşti
  • 29 septembrie: FC Steaua Bucureşti – Villarreal CF
  • 20 octombrie: FC Steaua Bucureşti – FC Zurich
  • 3 noiembrie: FC Zurich – FC Steaua Bucureşti
  • 24 noiembrie: FC Steaua Bucureşti – Osmanlispor FK
  • 8 decembrie: Villarreal CF – FC Steaua Bucureşti

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Arbitrul german Tobias Welz va conduce la centru partida dintre Osmalispor şi Steaua, din prima etapă a grupei L a UEFA Europa League. Welz, în vârstă de 39 de ani, va fi ajutat de asistenţii Jan Seidel şi Rafael Foltyn şi de adiţionalii Robert Hartmann şi Marco Fritz, iar Stefan Lupp va fi rezervă. Partida OSMANLISPORT STEAUA se va disputa, joi, de la ora 22:05, LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Laurenţiu Reghecampf susţine că STEAUA se va bate cu OSMANLISPOR pentru locul secund în grupă. „Pentru noi începe o nouă perioadă, e foarte important să avem parte de un rezultat pozitiv. Probabil că ei au individualităţi, dar ca echipă nu cred că au echipa pe care noi o avem. Sper că acest lucru să se vadă în meci, sper ca jucătorii noştri să dea dovadă de maturitate şi, la sfârşitul celor 90 de minute, să ne bucurăm şi să avem parte de un rezultat pozitiv. Deocamdată, singura favorită din grupa e Villarreal. Acest prim meci e foarte important, mai ales dacă acel meci se joacă împotriva echipei cu care, pe hârtie, te lupţi pentru locul al doilea. De aceea spun că şi un egal e bun pentru noi”, a declarat Reghecampf înainte de OSMANLISPOR STEAUA, meci care va fi LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Venită în Grupa L din urna a patra, Osmanlispor a intrat în Europa la numai un an de la repromovarea în Super Liga din Turcia. Pentru a ajunge în grupele UEFA Europa League, clubul din Ankara a plecat din turul II preliminar şi le-a eliminat pe Zimbru Chişinău (Moldova), Nomme Kalju (Estonia) şi Midtjylland (Danemarca).

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Gigi Becali a dezvăluit primul „11” cu care Steaua va aborda meciul cu Osmanlispor. „Am bază în ăia trei: Boldrin – care este dirijorul operei, Popa – care este ucigaş şi De Amorim, care e mângâietorul, cum să-i zic. Tănase o să joace a doua repriză, cred. Moke va fi fundaş central, Toşca va fi fundaş stânga. Lângă Bourceanu va fi ori Achim, ori Muniru. În repriza a doua vor intra Tănase. I-am zis să facă echipa cum vrea el, dar patru jucători trebuie să joace: Popa, Boldrin, De Amorim şi Tănase. Eu nu am dat pe un jucător două milioane de euro ca să-l distrug. Reghe a făcut o strategie şi mi-a zis că o să joace cu De Amorim şi îl bagă pe Tănase în a doua repriză. Dar ce credeţi voi că nu ne consultăm? Că patronul stă ca prostul şi nu ştie nimic? Eu stau şi mă gândesc, mă concentrez, ca să trimit energii pozitive, să câştigăm”, a declarat Gigi Becali înaintea meciului OSMANLISPOR STEAUA.

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. „Voi juca pentru prima dată împotriva echipei mele de suflet. Noi suntem o echipă care nu are experiență europeană, dar suntem o echipă bătăioasă. Mi-aș fi dorit ca Steaua să ajungă în Champions League, din păcate ne întâlnim în Europa League. Steaua are capacitatea și puterea să meargă mai departe și fără jucătorii care au plecat. Era momentul să se transfere și ei. Nu știu cum voi reacționa dacă voi marca”, a spus Raul Rusescu, atacantul lui Osmanlispor, înaintea meciului OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT.

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul OSMANLISPORT STEAUA

OSMANLISPOR: 99. Karcemarskas – 2. Vrsajevic, 21. Prochazka, 61. Curuksun, 15. Tiago Pinto – 35. Cagiran, 6. Guven – 27. Umar, 10. N’Dyaie, 28. Delarge – 24. Rusescu.

STEAUA: 1. Niţă – 44. Enache, 4. Tamaş, 21. Moke, 13. Toşca – 55. Bourceanu, 20. Achim – 77. Ad. Popa, 27. Boldrin, 29. De Amorim – 14. Golubovic.

OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Meciul OSMANLISPOR STEAUA din prima etapă a Grupei L a UEFA EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT de la ora 22:05. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE meciul OSMANLISPOR STEAUA.