Stelian Tănase, atacat de Irina Radu: MINTE zilnic. Mama m-a învăţat să nu scuip. Greşit, mamă!

Irina Radu, directorul de programe al TVR, a comentat, pe Facebook, afirmaţiile făcute de Stelian Tănase la Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, acuzându-l că a făcut "un circ penibil", iar "omul Tănase minte zilnic, cu program fix".

RomaniaTV.net
24 sept. 2014, 14:55
Stelian Tănase, atacat de Irina Radu: MINTE zilnic. Mama m-a învăţat să nu scuip. Greşit, mamă!

„Asistăm la un circ penibil, susţinut în faţa parlamentarilor care plătesc pentru ce au instalat… Dar noi ce vină avem? Cum pot demonstra minciunile, oare ?? Omul Tănase minte zilnic, cu program fix. Ştiţi vorba aia cu hoţul strigă hoţii? De ce oare vârsta unora trebuie să ne ţină cuminţi, politicoşi, îmi pare rău că părinţii mei m-au educat aşa. Mama m-a învăţat să nu scuip. Greşit, mamă!”, a comentat Irina Radu pe contul său personal de Facebook.

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, miercuri,  la Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, că s-au făcut presiuni politice asupra sa, precizând că fostul reprezentant al Guvernului în CA al TVR i-a cerut să îi scoată din grila Televiziunii Române pe Sorin Avram şi Cornel Nistorescu.

Tănase a fost audiat, miercuri, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, în contextul în care afirmaţiile recente ale acestuia „au ridicat anumite semne de întrebare asupra a ceea ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce”.

În timpul audierilor, Stelian Tănase a făcut numeroase afirmaţii, susţinând că asupra sa s-au făcut presiuni politice. De asemenea, el a precizat că fostul reprezentant al Guvernului în CA al TVR, Corneliu Calotă, i-a cerut să îi scoată din grila Televiziunii Române pe Sorin Avram şi Cornel Nistorescu.

Stelian Tănase, în Parlament: S-au făcut presiuni politice asupra mea. TVR este la cheremul unor politicieni

Tănase a mai spus că nu va demisiona, în ciuda presiunilor care se fac asupra sa, precizând că miza este controlul editorial în timpul campaniei electorale şi că el consideră că va fi „izgonit” după alegerile prezidenţiale.

REPLICA purtătorului de cuvânt al Guvernului la acuzaţiile şefului TVR

Nu este pentru prima dată când Irina Radu, coordonatorul cu atribuţii de director al Direcţiei Programe din Societatea Română de Televiziune, se pronunţă critic la adresa lui Stelian Tănase.

Astfel, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului din 19 iunie, Irina Radu a spus că Stelian Tănase este „un preşedinte jucător şi el” şi este „mai mult artist decât manager”.