Ştii Luceafărul, câştigi o tabletă. Concurs inedit, la Botoşani

Mihai Eminescu le aduce tablete copiilor din Botoşani. Primarul municipiului organizează un concurs în cadrul căruia îi premiază pe toţi cei care pe 15 ianuarie, de ziua poetului naţional, vor recita integral Luceafărul.

RomaniaTV.net
30 dec. 2013, 10:01
Ştii Luceafărul, câştigi o tabletă. Concurs inedit, la Botoşani

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a iniţiat un concurs destinat iubitorilor de poezie. El a anunţat pe Facebook că va acorda un premiu celor care au sub 18 ani şi care pe data de 15 ianuarie vor recita „Luceafărul”.

Premiul anunţat de edil este o tabletă IPad de ultimă generaţie. „Acu’ să vă văd internauţilor!Provocare pentru voi! Pe 15 ianuarie sărbătorim Ziua Culturii Naţionale şi ziua de naştere a Poetului Naţional Mihai Eminescu! Dacă ai până în 18 ani, eşti din Botoşani şi vei putea recita pe 15 Ianuarie poemul Luceafarul vei primi un premiu special – o tabletă IPad de ultimă generaţie! V-am anunţat din timp, aşa că profitaţi de vacanţă şi spor la învaţat!„, este mesajul pe care primarul Ovidiu Portariuc l-a postat pe Facebook.

Totodată, edilul şi-a amintit că, în copilărie, a primit o provocare similară de la tatăl său. Atunci a recitat Luceafărul şi a primit în dar o bicicletă.