„Strâmba lui Dodel” a recunoscut în faţa judecătorilor: Ioan Neculaie mi-a dat 3.000 de lei ca să fac sex cu el!

La judecătoria sectorului 5 au avut loc vineri audieri în celebrul dosar "Prostituate pentru VIP-uri". Diana Gureşoaie, cunoscută în lumea mondenă sub numele de "Strâmba lui Dodel", din timpul prieteniei sale cu fotbalistul Cristi Tănase, a recunoscut în faţa magistraţilor că afaceristul Ioan Neculaie a plătit-o pentru serviciile sexuale.

15 ian. 2016, 11:44
„Strâmba lui Dodel” a recunoscut în faţa judecătorilor: Ioan Neculaie mi-a dat 3.000 de lei ca să fac sex cu el!

Audiată  de catre judecatorii de la Sectorul 5, Diana Gureşoaie a recunoscut că a fost plătită cu 3.000 de lei ca să facă sex cu afaceristul Ioan Neculaie, de la Braşov. „Am primit 3.000 de lei de la Ioan Neculaie pentru sex (…)”, a declarat Strâmba lui Dodel, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi Diana Gureşoaie suferă din DRAGOSTE. Pentru cine plânge „Strâmba lui Dodel”

În schimb, Ioan Niculaie s-a apărat în faţa judecătorilor: „Mă aflăm în relaţii de prietenie cu domnişoarele Diana Guresoaie  (…) Mirela Dumitru mi le-a prezentat pe fete pentru prietenie. Până la urmă şi relaţiile sexuale înseamnă tot prietenie (…) Fetele nu veneau la mine pentru bani. Nu mi-au cerut niciodată. Eu le făceam însă cadouri, le dădeam bani de drum, cam 1.000 de lei (…) Nu le-am plătit pentru sex. A mai fost câte una să-mi ceară bani împrumut şi le-am dat aşa. Nu am dat sume în euro (…) Am întreţinut relaţii sexuale cu cel puţin patru dintre fete. Nu am făcut sex în grup. Dianei Gureşoaie nu i-am dat bani decât pentru transport„.