Strigăt de ajutor pentru o actriţă diagnosticată cu cancer. Paula Chirila, apel pe Facebook: 1 euro de persoană mi-ar salva prietena

O actriţă de 35 de ani trece prin momente cumplite. Mela a fost diagnosticată cu cancer şi doar un transplant cu celule stem o mai poate salva. Familia tinerei este disperată pentru că nu

18 mai 2017, 18:59
Strigăt de ajutor pentru o actriţă diagnosticată cu cancer. Paula Chirila, apel pe Facebook: 1 euro de persoană mi-ar salva prietena

O tânără actriță de 35 de ani, pe nume Mela, a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă și rară, și anume „limfom (timic) cu celule B mari”. Mela Mihai, pe numele sau real Oltean Mihaela Florentina, a fost depistata anul trecut cu aceasta afectiune si in urma cu sase luni a urmat un tratament oncologic prin administrarea chimioterapiei tip CEOP, la lnstitutul Oncologic din Cluj Napoca.

Actrița a fost și la o clinică din Viena pentru a cere sfatul medicilor de acolo, iar aceștia i-au sugerat să facă un transplant de celule stem, potrivit wowbiz.ro.

Din păcate, tratamentul este mult prea costisitor ca să și-l poată permite, ajungând până la peste 100.000 de euro.

Are mare nevoie de ajutor, iar cei care își doresc ca șansa ei la viață să fie cât mai reală, au la dispoziție un cont.

OLTEAN MIHAELA FLORINA,
Raiffeisen Bank, Agentia Bartok Bela Tirgu Mures,
Cont lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712
Cont euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713

Sensibilizata de acest caz, actrita Paula Chirila a facut un apel public ea rugandu-si prietenii sa doneze o suma cat de mica in contul tinerei actrite greu incercate.

„Ea este colega mea, Mela Mihai, actrita la Teatrul National Targu Mures. Micuta, vesela si zglobie ca o vrabiuta, asa o stiu eu!

Destinul ne-a dus pe drumuri diferite si, chiar daca nu ne-am mai vazut de cativa ani, e un om la care ma gandesc ca la un prieten adevarat. Si ma doare sa stiu ca acum trece prin momente dificile.

Ideea e ca nu prea cer ajutorul nimanui cand vine vorba de mine, si nici ea nu m-a rugat, am aflat din presa, dar acum cred ca trebuie sa depasesc jena de a o face.

Suntem aici cam 5.000 de prieteni si aproape de 10 ori mai multi cei care imi urmaresc postarile. 1 euro de persoana si s-ar strange o suma care ar fi de mare ajutor si mi-ar salva prietena!!!!”, a scris Paula Chirilă pe pagina de Facebook.