Şumudică, după calificarea în finala Cupei: „Aştept oferte”

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, miercuri seară, că dacă ar câştiga Cupa României ar însemna încununarea a doi ani şi trei luni de muncă la Astra Giurgiu, el afirmând că este bucuros pentru că a reuşit să-şi ducă mandatul la bun sfârşit.

17 mai 2017, 18:53
Şumudică, după calificarea în finala Cupei: „Aştept oferte”

O victorie simplă, având în vedere execuţia lui Budescu, una de un număr 10 veritabil, este unul dintre cei mai mari jucători. Am avut şi puţină şansă, a fost şi diferenţă de valoare, domnul Popa nu a folosit toţi titularii. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, am marcat trei goluri, un trofeu ar fi încununarea a doi ani şi trei luni la Astra. Am câştigat mai mult, pentru că o calificare în primăvara europeană este ca un trofeu. Mă bucur că am reuşit să-mi duc mandatul la bun sfârşit. Aştept oferte, vom vedea ce se va rezolva. Sper să câştig Cupa, să o mai pun la CV şi să mă ajute să ajung la un consens cu o echipă pe care îmi doresc”, a declarat Şumudică la Digisport.

Şumudică a precizat că Junior Morais nu a fost folosit deoarece era suspendat, lucru aflat cu puţin timp înainte de mei. „Înainte de meci am avut noroc că am aflat că se stă la două cartonaşe, nu la patru, astfel că nu l-am introdus pe Junior Morais, riscam să pierdem cu 3-0”.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Poli Timişoara, în manşa retur a semifinalelor competiţiei.