SUPERGIRL trăieşte în China. O fetiţă a căzut de la etajul 17 al blocului şi s-a ales doar cu nişte vânătăi

Şocant! Vecinii au auzit o bufnitură puternică la 11 iulie, după ce fetiţa a căzut de la etajul 17. Nimeni nu credea că va supravieţui. Însă miracolul s-a produs: super-fata de doi anişori şi jumătate a ajuns la spitalul de copii din Changzhou, Provincia chineză Jiangsu şi după doar o săptămână a fost externată.

03 aug. 2018, 09:48
SUPERGIRL trăieşte în China. O fetiţă a căzut de la etajul 17 al blocului şi s-a ales doar cu nişte vânătăi

Miracol după ce o fetiţă a căzut de la etajul 17, adică de la peste 55 de metri, în Changzhou, provincia Jiangsu, China, scrie click.ro. Micuţa, al cărei nume nu a fost dezvăluit, s-a ales cu nişte vânătăi zdravene, o sperietură pe cinste şi o experienţă de neuitat. Accidentul a avut loc la 11 iulie.

Citeşte şi Miracol în Las Palmas: Un belgian a supravieţuit după ce a căzut 30 de metri în gol

Fata era singură acasă, după ce bunica ei s-a hotărât să facă nişte cumpărături după ce micuţa a adormit. Micuţa s-a trezit şi a căutat-o pe mamaie, dar nu a găsit-o. A deschis geamul de la dormitor, s-a urcat pe un scaun, apoi pe birou, s-a aplecat în exterior şi… a căzut în gol de la peste 55 de metri.

Întrebată de poliţişti bunica a declarat şocată că nu a crezut că micuţa se va trezi în acest interval. S-a înşelat îngrozitor. Fetiţa a avut noroc pentru că a căzut în grădina din faţa blocului. Ironic, fata cădea în gol în timp ce bunica ei urca pe scări. Martorii le-au explicat reporterilor că fetiţa s-a ridicat în picioare imediat după ce a atins solul şi a început să plângă. A fugit la intrarea în bloc şi a tras de uşa de la intrare. Între timp, bunica intra în apartament şi descoperea şocată că nepoţica ei a dispărut. A văzut geamul deschis şi s-a gândit că s-a întâmplat o nenorocire. Când s-a uitat în jos a văzut-o pe fetiţă în breţele unor vecini. La scurt timp a sosit şi ambulanţa şi a dus-o pe fată de urgenţă la spital.

La radiografie, doctorii au descoperit şocaţi că fata nu avea nimic rupt în tot corpul. Pentru a fi siguri medicii de la Spitalul de copii Changzhou i-au făcut inclusiv un computer tomograf. La final au văzut că avea nişte fisuri minore la nivelul coastelor şi că prezenta nişte afecţiuni minore la ficat. Cu toate astea nu a fost nevoie să stea prea mult în spital pentru că s-a vindecat rapid. „Este un mic Superman! A fost foarte norocoasă”, a explicat unul dintre doctorii care au examinat-o.