SUPERKOMBAT: Prezenţă neaşteptată în finală

Celebrul naist Nicolae Voiculeţ va susţine un recital în faţa telespectatorilor din 90 de ţări, cu ocazia ceremoniei de deschidere a marii finale a circuitului Superkombat din 2014, ce va avea loc pe 22 noiembrie, la Monza, în Italia, unde România va fi reprezentată de Cătălin Moroşanu, dar şi de fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, informează un comunicat remis AGERPRES.
Alina Costache
10 nov. 2014, 15:30
SUPERKOMBAT: Prezenţă neaşteptată în finală

Nicolae Voiculeţ a concertat în cei peste 30 de ani de carieră în faţa a zeci de lideri de state, figuri regale şi nobiliare, iar în semn de gratitudine, preşedintele Romaniei l-a decorat cu ‘Meritul Cultural al României în Grad de Cavaler’. Desemnat oficial ca ambasador al turismului românesc, Nicolae Voiculeţ s-a alăturat proiectului Superkombat, promoţia condusă de Eduard Irimia şi lansată în România, acum lider european în organizarea evenimentelor profesioniste.

„Sunt alături de victorioşii campioni ai României întru mândria acestui neam demn şi valoros. Îmi revine onoarea să deschid cea mai grandioasă gală Superkombat din Europa. Naiul românesc va da semnalul începerii marelui eveniment pentru miile de spectatori din sală şi a milioanele de telespectatori din întreaga lume. Voi cânta pentru România!”, a declarat celebrul naist.

„Faptul că un mare artist şi mai ales un mare român precum Nicolae Voiculeţ va concerta în deschiderea galei e o mândrie şi totodată o recunoaştere a faptului că Superkombat nu este doar o promoţie care promovează sporturile de contact în toată lumea. Încercăm să promovăm atât turismul, cât şi cultura şi valorile româneşti. Dacă anul trecut, la finală, am avut o soprană din China, iată că acum avem ca oaspete un veritabil ambasador al României”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, care a organizat în ultimii doi ani gale în Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Elveţia, Olanda, Austria sau Croaţia.

Programată să aibă loc la Palalper Arena din Monza, oraşul faimos pentru circuitul de Formula 1, marea finală a circuitului Superkombat va aduce la start luptători din 12 ţări. Cătălin Moroşanu şi fraţii Stoica vor fi românii care vor intra cu tricolorul în ringul la care vor fi aţintiţi ochii a zeci de milioane de telespectatori din toată lumea. Printre personalităţile din Italia care şi-au anunţat prezenţa la eveniment se numără fostul mare fotbalist Paolo Maldini, dar şi mai multe personalităţi politice, sportive şi din lumea modei de la Milano.

Fanii din Italia care doresc să achiziţioneze bilete pentru eveniment o pot face în magazinele româneşti de alimente din reţeaua Logistic East Food şi partenere La Costache din zona Lombardia, dar şi accesând portalul superkombat.it. În România, marea finală Superkombat va fi transmisă în direct de televiziunea sport.ro, în timp ce la nivel internaţional poate fi urmărită în reţeaua Eurosport cu începere de la ora 22,00.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari și frumoși dacă faci acest lucru
Capital.ro
Ion Iliescu e în doliu: Ultimul Apus de soare...
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Se majorează salariile acestor români! Premierul Ciolacu face marele anunț
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Ion Iliescu și-a luat adio: S-a tras cortina
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Mărturia sfâșietoare a văduvei lui Sorin Anghel, bărbatul măcelărit de interlopi: „Au venit după el şi i-au dat, ca să nu scape”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
Vladimir Putin a luat decizia finală. S-a terminat totul. A dat ordin
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Greseala care lasă românii fara BANII de la stat. Avertismentul guvernanților
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'