Supravieţuire miraculoasă! Incredibil cum a reuşit să scape cu viaţă un bărbat a cărui maşină a fost facută praf VIDEO

Imagini incredibile: un bărbat din Iaşi a fost la o clipă de a fi pur şi simplu spulberat de o maşină scăpată de sub control. Tânărul a scăpat ca prin minune.

12 feb. 2018, 09:51
Supravieţuire miraculoasă! Incredibil cum a reuşit să scape cu viaţă un bărbat a cărui maşină a fost facută praf VIDEO

Accidentul a avut loc pe un bulevard circulat din Iaşi. În imagini se vede cum tânărul se îndreaptă spre maşina sa, care era parcată. Se uită dacă poate da cu spatele, se pregăteşte să urce în autoturism când, deodată, o altă maşină vine spre el cu viteză. Doi paşi a reuşit să facă când a văzut că maşină este pe cale să-l spulbere şi se pare că doar atât a fost necesar ca să scape cu viaţă.

Şoferul vinovat este un bărbat de 54 de ani şi a scăpat fără răni. În momentul impactului conducea cu viteză şi era în starea de ebrietate. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore după care l-au pus sub condtrol judiciar pentru 60 de zile.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui bărbat aflat lângă primul auto acroşat şi rănirea uşoară a unui pasager din autoturismul respectiv. În urma testării etiloscopice a conducătorului auto, rezulta­tul a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, însă acesta a refuzat re­col­tarea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vă­tă­mare corporală din culpă şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologi­ce. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 februarie 2018 bărbatul a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe de reţinere, fiind introdus în ar­estul IPJ Iaşi. De asemenea, la data de 10 fe­bruarie, acesta a fost prezentat Parche­tu­lui de pe lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus plasarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Po­liţiei Iaşi.