Surpriză în showbiz: După refacerea cuplului Drăguşanu-Slav, Andreea Mantea şi Ştefan Stan, din nou împreună

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au spus, la o emisiune TV, cum stau de fapt lucrurile între ei, mai ales că în ultima vreme au fost văzuţi împreună pe la diferite evenimente.

01 oct. 2016, 11:12
Surpriză în showbiz: După refacerea cuplului Drăguşanu-Slav, Andreea Mantea şi Ştefan Stan, din nou împreună

 Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au sărutat cu patos la o nuntă, fără să le pese de alaiul de nuntaşi, dar mai ales de camerele de filmat care au surprins tot. Ei bine, şi cele mai recente declaraţii ale lor sunt tare spumoase.

„Să nu vorbeşti mai mult decât trebuie, că ne vede lumea, Ştefan. Gata, vă rog eu mult de tot! Mi-e rău. Te rog, adu-mi puţină apă! (…) Eu nu am văzut în viaţa mea că se duce cu un dar la cineva. S-a dus la mireasă şi I-a spus aproape plângând: «Am luptat şi ţi-am adus patru pisoi.» (…) Lăsaţi-mi un moment cu Ştefan. Cât de tânără să fie fata? (…) Iubi…”, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul unei emisiuni TV.

„Uită-te la noi. Andreea, eu vorbesc tot timpul ce trebuie. Eu am făcut-o de dragul tău (n.r.: un prieten). (…) Dacă mă voi însura, îmi voi lua o soţie foarte, foarte frumoasă şi foarte tânără. Am 30 de ani plus 9 ani de experienţă. (…) Întrucât m-aţi sunat ca să vorbim de nuntă, Andreea, îţi mulţumesc pentru profesionalism (…) şi mă bucur foarte mult. (…)”, a declarat Ştefan Stan în cadrul aceleiaşi emisiuni.

În trecut, cântăreţul şi frumoasa prezentatoare TV au avut o relaţie cu năbădăi şi nu de puţine ori au apărut pe prima pagină a tabloidelor. Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au iubit ca-n filme, însă când artistul a înşelat-o, vedeta nu a mai vrut să audă de el.

„Eu, de fapt şi de drept, cum din toţi bărbaţii din lumea asta l-am ales exact pe ăla de mi-a făcut cel mai mare… Spune-mi tu mie când te pupi cu cineva, te gâdili cu cineva, poţi să faci şi cu altcineva? Am iertat o dată, de doua ori, dar pâna când?“a spus Andreea Mantea.

Mai mult, cei doi îşi făceau şi planuri de căsătorie, iar Cristian Popescu Piedone ar fi trebuit să le fie naş la nuntă. Povestea rămâne deschisă-