Surpriză în showbizul autohton. După o relaţie de 17 ani şi un divorţ discret, are un nou iubit

Există viață și după divorț. Julia Jianu are un nou iubit, după ce a divorțat de bărbatul cu care a avut relație timp de 17 ani. Vedeta a mărturisit că este îndrăgostită și ca lucruri frumoase se întâmplă în viața ei.

19 iul. 2018, 08:07

Artista a divorțat de Bogdan Jianu, bărbatul lângă care a fost timp de 17 ani, iar acum a fost pregătită să o ia de la capăt. Julia Jianu este îndrăgostită de un bărbat pe nume John, cei doi fiind de câteva luni împreună. Relația dintre cei doi este una destul de serioasă, dat fiind faptul că vedeta l-a prezentat pe iubitul său și mamei sale.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu pentru click.ro

Recent a fost ziua de naștere a Juliei, însă bărbatul care face parte acum din viața ei a lipsit. Fosta solistă a trupei Sexxy s-a distrat împreună alături de prietenii ei la petrecerea surpriză pe care aceștia i-au pregătit-o.