Surpriză în showbizul românesc: va deveni mama anul viitor

O cunoscută actriţă din ţara noastră este însărcinată! În curând va aduce pe lume primul său copil. Am aflat despre cine este vorba, dar şi toate detaliile!

07 dec. 2017, 12:26

Ada Condeescu  a confirmat faptul că este însărcinată cu primul ei copil. Tânăra actriţă şi-a arătat burta de gravidă în cadrul evenimentulului Elle Style Awards 2017, din data de 6 decembrie, de la Casa Poporului.

Ada Condeescu s-a căsătorit anul trecut cu partenerul ei, Cătălin Mitulescu. Acum au parte şi de această mare fericire, de a deveni părinţi. Ada Condeescu, care a făcut un rol excepțional în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, se află în ultimul trimestru de sarcină.

La petrecere, actriţa a purtat o rochie neagră, mulată pe corp care i-a pus sarcina în evidenţă. Se poate observa că este destul de evoluată. A preferat să o mai ascundă câtodată în spatele unei pelerine roşii. Iată ce a spus aceasta despre ţinuta ei!

”Styling este Cătălin Vălean. Am fost mai devreme la Mac pentru machiaj, iar ținuta era deja stabilită așa că nu a fost foarte greu de îmbrăcat și aranjat. Îi place dress code-ul că mă duce așa într-o zonă în care nu mă gândisem.”, ne-a spus în exlusivitate Ada.

Despre sarcină, actriţa a spus că decurge normal.

„Mă simt foarte bine, sunt sănătoasă, mă odihnesc suficient. Atunci când ies rar la evenimente pot să mă descurc pe tocuri”, a declarat Ada Condeescu în exclusivitate pentru Libertatea.