Surpriză pentru Simona Halep în timpul antrenamentului de la Roma. Vezi cine i-a cerut autograf

Simona Halep a luat, sâmbătă, pulsul terenului central de la Roma, alături de oamenii din echipa ei - Darren Cahill şi Teo Cercel, dar având ca sparring partner un italian.

13 mai 2018, 06:44
Surpriză pentru Simona Halep în timpul antrenamentului de la Roma. Vezi cine i-a cerut autograf

După ce a terminat „ora de muncă”, italianul Riccardo Marcon s-a dus glonţ la geanta sa, a scos un carneţel şi a mers la scaunul Simonei pentru a-i cere un autograf. Fanii români din tribună au anunţat-o imediat pe Simona, cu umor – vrem şi noi autograf. Totuşi, ei au mai avut de aşteptat.

Potrivit ProSport, după ce i-a semnat carneţelul, Simona a mers la fileu împreună cu Darren pentru a face o fotografie în trei alături de omul care a contribuit la primul antrenament de la Foro Italico al numărului unu WTA.

Riccardo Marcon are 33 de ani şi este un fost jucător profesionist al Italiei. Nu a urcat niciodată mai sus de locul 1038 mondial, iar acum este antrenor de tenis. Darren Cahill a fost mulţumit de felul în care acesta a lovit mingea, de la început. Italianul a fost grijuliu – la primul schimb de terenuri s-a interesat dacă loveşte bine, sau Simona are nevoie de mai mult spin. „E perfect aşa”, a venit răspunsul prompt al australianului.

„Am o fată, o jucătoare de origine română. Ea mi-a spus cât de mult îşi doreşte un autograf de la Simona. Aşa că l-am luat eu pentru ea”, a lămurit Marcon pentru ProSport.