Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul PSD. Au fost cazuri de alcoolemie ridicată

Aproape 200 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul PSD de sâmbătă seară, cele mai multe cazuri fiind de leşin.

09 iun. 2018, 20:31
Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul PSD. Au fost cazuri de alcoolemie ridicată

În jur de 200.000 de oameni au participat sâmbătă la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, care s-a desfăşurat sub sloganul ”Vrem prosperitate, NU Securitate!”. Filialele partidului au urmat instrucţiuni precise: participanţii, care sunt aduşi din toată ţara, au venit îmbrăcaţi în bluze albe sau în costume populare, cu steguleţe tricolore. Manifestaţia a fost una de protest faţă de „abuzurile din justiţie”, iar pe scenă au urcat lideri precum Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea, dar şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în seara de sâmbătă, la mitingul PSD, 171 de persoane au avut nevoie de îngriji medicale, cele mai multe cazuri fiind de leşin.

Au mai fost persoane care au avut nevoie de ajutor din partea medicilor după ce au avut crize epileptice, alcoolemie ridicată, ori s-au lovit în urma căzăturilor.

Vezi şi: Munţi de gunoaie în urma protestatarilor PSD. În urma lor a rămas dezastru GALERIE FOTO